Povestirea de seară cu unchiul Lucian

Povestirea de seară cu unchiul LucianTuturor ne plac poveştile, mai ales pentru că ele ne amintesc de copilărie. Îmi place să cumpăr cărţi de poveşti şi să le ofer celor mici, să îi iau în braţe şi să le citesc.

Deşi trebuie să recunosc că doar unele cărţi sunt potrivite vârstei lor. Din păcate, părinţii au tot mai puţin timp să le citească seara poveşti. Şi aici ne sar în ajutor realizatorii proiectului „Povestirea de seară cu unchiul Lucian” care ne pun la dispoziţie câte un episod nou, educativ, în fiecare săptămână.

Nu vorbim doar de o poveste, ci de o poveste cu învăţături. Poveşti din care copiii au de învăţat.

Cum a apărut proiectul? Din dorinţa de a face ceva simplu pentru copii. Povestitorul se foloseşte de gesturi, de cuvinte, de onomatopee pentru a exprima cât mai bine povestea pe care doreşte să o transmită.

Fiecare poveste are o morală, morală pe care copilul o va reţine, şi în plus, astfel, îi putem înlocui desenele animate violente sau jocurile la calculator. Chiar şi ca adult, o astfel de poveste nu poate decât să te relaxeze.

Dacă acum puteţi asculta fiecare poveste online, în curând toate aceste poveşti vor putea fi găsite pe dvd. În plus, dvd-ul cu poveşti poate fi un cadou ideal pentru sărbători!

 „După mai bine de un an, al doilea volum al povestirilor cu unchiul Lucian apare şi în varianta de internet, oferind astfel ocazia celor mai mulţi să le vadă, să le asculte, să le împărtăşească altora. Cele 14 povestiri inspirate din fapte reale îşi aduc aportul la îmbunătăţirea educaţiei, la preocuparea despre lucrurile nevăzute şi însuşirea moralei atât pentru copii cât şi pentru cei mari. Filmate în satele din Transilvania, povestirile aduc culoare, căldură şi nou.”

 Vei găsi aici o povestire nouă în fiecare săptămână!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.