Vara asta FARMEC îți premiază bronzul

medalie

Vara asta Farmec îți premiază bronzul și sănătatea, aș adăuga eu! Atunci când ne gândim la vară, gândul ne zboară la mare, la plajă și la un bronz minunat! Dar nu uitați la plajă de cremele de protecție, de ochelarii de soare, de pălărie și de hidratare! Fiecare dintre aceste elemente, ne asigură că vom avea o piele frumos bronzată, sănătoasă și nu vom suferi mai târziu de dureri de cap, insolații, sau piele arsă.

Anul acesta, în perioada 1-31 iulie orice comandă online care conține cel puțin 2 produse din gama Gerovital Sun va primi o Medalie de argint Gerovital Sun.

An de an, soarele este tot mai nociv pentru piele, an de an numărul persoanelor cu cancer de piele crește! Așa că vă recomand cu drag să folosiți produse cu SPF mare pentru o mai bună protecție.

Trebuie să știți că crema de protectie solară se recomandă a fi aplicată la interval de două ore, și chiar dacă este rezistentă la apă, eu totuși îți sugerez să o reaplici dupa fiecare baie în mare. Să încercăm să evităm expunerea prelungită la soare în aceeași poziție. Deoarece soarele este tot mai nociv și razele tot mai puternice, daca ai negi sau cicatrici, îți recomand să folosești un plasture pentru a le feri de ultraviolete.

Comanda ta online de la Farmec ce produse conține pentru protecție solară?

1 thought on “Vara asta FARMEC îți premiază bronzul”

  1. Eu am cumparat direct din magazin, nu stiam de oferta asta 😀 Oricum trebuie sa-mi fac stocul pentru vacanta de la mare, deci de data asta o sa comand online.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.