Spectacol ”Tudor Gheorghe – Între Rapsozi și Lăutari” – 27 martie – Cluj-Napoca

Spectacol ”Tudor Gheorghe – Între Rapsozi și Lăutari” – 27 martie – Cluj-NapocaA trecut ceva timp de la ultimul spectacol susținut de maestrul Tudor Gheorghe în frumosul nostru oraș. Dacă vă era dor de el, vă anunț cu mare bucurie că Tudor Gheorghe revine la Cluj în luna martie cu o premieră ”Între Rapsozi și Lăutari”.

Cu toții știm că spectacolele lui Tudor Gheorghe au o anumită temă inspirată din versurile poețiilor români.  Iată că sunt 43 de ani de când artistul Tudor Gheorghe susține spectacole de muzică și poezie.

În luna martie, maestrul Tudor Gheorghe urmează să ne încânte în acest spectacol cu sunetul cobzei sale, în acompaniamentul unui taraf autentic.
Tudor Gheorghe despre spectacolul “Între Rapsozi și Lăutari”:  ”este un spectacol-lecție despre separarea clară a muzicii lăutărești de muzica populară“.

În anul 2009, în cadrul Festivalului Artelor, i-a fost înmânat Biletul de Aur, fiind artistul ce a vândut peste un milion de bilete în viața sa artistică.

Iată programul spectacolului ”Între Rapsozi și Lăutari” și în alte orașe:

24 februarie Suceava                                 6 martie Constanța
26 februarie Botoșani                                12 martie Brașov
27 februarie Iași                                          21 martie Oradea
5 martie București                                      27 martie Cluj-Napoca

Biletele sunt disponibile la Agenţia Teatrală (orar 11 – 17) şi la Casa de Cultură a Studenţilor (orar 10-19). Preţul unui bilet este de 75 lei.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca, marți, 22 martie, ora 19! Vizionare plăcută!

”Să te recunoască ai tăi e cea mai superbă întâmplare pe care o poți trăi.” Tudor Gheorghe

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.