Secretul menajerei de Freida McFadden recomandare lectură

Secretul menajerei de Freida McFadden este continuarea cărții, Menajera. Eu pe ambele le-am citit în trei zile consecutive. Poveștile sunt tare captivante și nu te lasă să te oprești din citit. Adevărul este că mi-a fost dor de lecturi pe care să nu le pot lăsa din mână.

Știu cât de important este să citesc în fiecare zi. Mă bucur când îmi pot aloca câteva ore dintr-o zi doar pentru citit. Îmi face bine, mă ajută să mă relaxez și apoi sunt mult mai creativă.

Secretul menajerei sau secretul din spatele ușilor închise

Millie, mereu în căutarea unui loc de muncă. Și mereu speră ca angajatorul să nu îi ceară referințe de la ultimul loc de muncă. Mai bine, să nu caute informații despre ea. Altfel, slabe șanse ca cineva să o vrea în casa sa.

Când Douglas Garrick vrea să o angajeze ca menajeră, are o singură cerință. ”Soția mea să nu fie deranjată”, atât îi spune el. Millie nu are voie să bată la ușa dormitorului acesteia. Lucru care i se pare destul de suspect. Însă are nevoie atât de mult de bani încât nu mai pune întrebări. Se bucură că nu sunt copii, menajul trebuie doar întreținut, casa este impecabilă.

Din spatele ușilor dormitorului…

Se aud uneori zgomote ciudate, alteori plânsete de disperare. Cu greu se stăpânește la început și le ignoră. Un zgomot mult prea puternic într-o zi o neliniștește și o determină să bată la ușa dormitorului. Amenință că nu pleacă de acolo până nu o vede pe Wendy și se asigură că totul e ok. Soția lui Douglas deschide ușor ușa și apare o făptură slabă și plină de vânătăi.

Millie este șocată și dispusă să o ajute să iasă din această casă, să o scape de soțul care o maltratează. Nu poate ignora o femeie în suferință.

Și când era mulțumită că mai salvase o femeie, Millie este acuzată de crimă

Millie are o singură dorință, să termine facultatea de Asistență Socială. În așa fel, va putea ajuta femeile abuzate să scape de abuzator într-un mod legal.

Slujba de menajeră îi place să are program flexibil și poate ajunge și la cursuri. Nu este ușor să se împartă între toate, dar își dă toată silința. Pentru un moment lasă garda jos și mai ajută o femeie în impas. Însă nu pe cea potrivită, și ajunge din ajutor, fix suspectă de crimă cu multe dovezi împotriva ei.

Cititori ai acestui blog de lifestyle, vă invit să descoperiți finalul poveștii citind cartea, Secretul menajerei. Vă va impresiona, vă garantez! Poate fi o bună lectură de vacanță! Le găsiți pe Bookzone.ro

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.