IMAGE Skincare – cel mai inovator brand de îngrijire a pielii

Îngrijirea pielii a fost mereu o prioritate pentru mine. De când eram studentă, am început să merg la tratamente faciale, chiar dacă nu aveam probleme cu tenul. Nu dormeam niciodată machiată. Încercam să folosesc produse pentru ten cât mai potrivite.

Cu timpul, am înțeles că trebuie să am tot mai mare grijă de tenul meu. Așa că acum merg constant la tratament facial, o dată pe lună, deja de ani buni. Folosesc produse de îngrijire la recomandarea cosmeticienei mele în funcție de nevoile tenului. Datorită ei, am făcut cunoștință cu brandul IMAKE Skincare despre care vreau să vă povestesc.

IMAGE Skincare și experiența mea cu produsele lor

Întotdeauna m-am documentat despre produse înainte să le folosesc. Am întrebat un specialist dacă nu am fost sigură că mi se potrivește. Tot ce ajunge pe fața mea trebuie să fie de calitate și necesar în acel moment. Tentația e mare să folosim o mulțime de produse, însă pentru o piele sănătoasă trebuie să folosim ce ni se potrivește.

**Inițial, am început cu produse mini, travel size

Mi s-a părut o bună soluție pentru a vedea dacă mi se potrivesc aceste produse, dacă îmi place textura și efectul de după aplicare. Așa m-am îndrăgostit de crema cu SPF, singura care mi-a ținut sebumul sub control întreaga zi, în plină vară. Nu rămâne peliculă albă, grasă, machiajul se aplică de minune peste. Funcționeaza ca o bază de machiaj ideală.

*pentru curățarea tenului, am folosit un exfoliant blând

Căutam un produs de demachiere care să fie ușor de luat în bagajul de vacanță. Așa am primit recomandarea pentru această loțiune de curățare blândă și purifiantă ce îndepărtează impuritățile, în timp ce iluminează vizibil și oferă strălucire tenului. Sferele de bambus și granulele cu acțiune inteligentă exfoliază celulele moarte pentru o piele mai netedă, mai uniformă.

*din gama ILUMA, am folosit un ser iluminator

Acest ser are un miros tare plăcut, o consistență de gel și se aplică cu ajutorul unei pipete. Este îmbunătățit cu extracte botanice, plin cu substanțe naturale pentru iluminare care diminuează aspectul petelor maronii. Ingredientele sale ajută ca pielea să fie mai uniformă. Vitamina C și extractul din frunze de strugurii ursului atenuează lipsa de vitalitate și amplifică nivelul de strălucire.

*M-am îndrăgostit de lip filler

Deși iubesc rujurile și creioanele de buze, de multe ori îmi doresc doar un balsam bun pe buze. Acest lip filler, simțeam efectiv cum dă volum buzelor, fără a fi un produs lipicios sau cu gust neplăcut, rezistă bine pe buze. Are și SPF 15, detaliu care m-a bucurat.

IMAGE Skincare

ILUMA™ intense brightening serum

Prevention+ daily hydrating moisturizer SPF 30+-Crema Hidratanta cu SPF 30+

Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser

Dorința de a încerca mai multe produse IMAGE SKincare

Am fost atât de încântată în vacanță de produsele acestui brand, încât mi-am dorit să încerc și alte produse, ținând cont că au destul de multe colecții pentru diferite nevoi ale tenului.

La vizita pe site, am adăugat în coș crema hidratantă de față cu SPF 30 și alte câteva produse.

**gel de curățare pentru că pentru mine, demachierea este foarte importantă

Niciodată, dar absolut niciodată nu am dormit machiată. Ador senzația de piele curată și nu sar peste demachiere nici când sunt extrem de obosită. Dimineața și seara îmi demachiez tenul cu atenție și brusc mă simt revigorată și relaxată.

**gel de curățare cu acid salicilic, ajutor pentru tenul meu mixt – gras

Tenul meu a fost mereu mixt cu tendință de îngrășare. Am învățat cum să-l îngrijesc pentru a fi sănătos și a arăta pielea bine. O soluție tonică nu îmi lipsește și mi-am dorit mult această variantă de la IMAGE Skincare. Îmi place mult că usucă rapid un coș care este abia în formare, iar tenul nu se mai îngrașă chiar atât de mult. Reușește să-l țină bine sub control, chiar și în zilele de temperaturi ridicate.

**crema de ochi nu îmi lipsește din rutina de îngrijire

Crema pentru îngrijirea zonei ochilor este un produs tare controversat. De multe ori, aud persoane care spun că această cremă nu face nimic. Știu că multe femei o folosesc doar atunci când apar primele linii fine. Ele se așteaptă ca acele riduri să dispară după folosirea cremei de ochi. Și de obicei, investesc în una scumpă așteptând o minune. Din păcate, lucrurile nu funcționează așa.

Eu spun mereu că folosesc cremă pentru îngrijirea zonei ochilor tocmai pentru a preveni apariția acelor linii fine. Acest gel pentru ochi de la IMAGE Skincare, este foarte hidratant, conține un amestec de antioxidanți și peptide hrănitoare care reduce apariţiile liniilor fine şi diminuează vizibil cearcănele.

*și buzele au nevoie de îngrijire

De multe ori, ne îngrijim de buze iarna sau vara, când e foarte frig sau foarte cald. Dar buzele ar trebui îngrijite, zi de zi. Eu am ales să folosesc un tratament de buze cu o formulă ultra-hidratantă, plină cu polipeptide ce amplifică vizual volumul conturului buzelor. Hidratează profund și umple instant pentru un aspect natural mai plin, ferm și suplu al buzelor. Îmi place la nebunie și îl am mereu la îndemână pentru a replica de câte ori simt nevoia.

IMAGE Skincare

ORMEDIC Balancing Facial Cleanser- Gel de Curățare

Clear cell salicylic gel cleanser -Gel de curățare cu acid salicilic

Vital C hydrating eye recovery gel

ORMEDIC Balancing Lip Enhancement Complex-Tratament Buze

Produsele au nevoie de timp pentru a acționa

Orice produs de îngrijire folosiți, nu uitați că are nevoie de timp pentru a acționa și a vedea rezultate. Teoria spune că e nevoie de minim o lună pentru observa schimbări, așa că nu fii dezamăgită dacă rezultatele nu apar instant.

Odihna, hidratarea, stilul de alimentație sănătos, folosirea produselor cu SPF zi de zi, indiferent de anotimp, vor ajuta pielea ta să arate bine.

Sfatul meu!

Schimbă cât de des poți, chiar zilnic, fața de pernă. Ea adună mizerie, bacterii, transpirație. Nu îți dorești ca fața ta curată, proaspăt demachiată și hidratată să intre în contact cu ceva ce nu e curat.

Nu uita!

Demachierea este esențială! A merge la culcare cu machiajul pe față poate duce la îmbătrânirea tenului de 7 ori mai repede!

Cititori ai acestui blog de lifestyle, vă îndemn să încercați aceste produse. Vă garantez că o să vă placă mult.

1 thought on “IMAGE Skincare – cel mai inovator brand de îngrijire a pielii”

  1. Eu nu cunosc produsele, nici brandul, dar sincer, mi-a plăcut ce am citit. Mi-am notat și mă gândesc să le încerc.
    Mulțumesc pentru recomandare și informații!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.