Menajera de Freida McFadden recomandare lectură

Menajera de Freida McFadden este lectura cu care am început luna iunie. Provocarea mea este de a citi zilnic minim 50 de pagini. Dar fiecare carte a autoarei mă face să depășesc lejer acest număr de pagini. Așa se face că în prima zi, citisem deja 270 de pagini, iar a doua zi dimineață, am finalizat-o.

Eu am citit încă două cărți de Freida McFadden și ambele mi-au plăcut mult și m-au ținut cu sufletul la gură. Era normal să-mi doresc și alte cărți de la ea. Așa că am comandat setul Menajera și Secretul menajerei de pe Bookzone.

Menajera dorea doar șansa la o nouă viață

Greșelile din adolescență ne urmăresc toată viața și cu greu societatea ne poate accepta. Millie doarme de ceva timp în mașina ei, nu își găsește un loc de muncă stabil și dacă nu le rezolvă pe acestea două, poate ajunge din nou, în închisoare.

Când este solicitată ca menajera într-o casă ca un palat, i se pare că a primit o nouă șansă pe care nu vrea să o rateze. Își promite că va face tot ce trebuie pentru a rămâne acolo cât mai mult timp.

Ai grijă ce îți dorești

Cred că în povestea aceasta se potrivește cel mai bine această zicală. Ai grijă ce ceri Universului s-ar putea să și primești și să nu fie ce îți dorești.

Familia Winchester este extrem de bogată, locuind într-o casă ca un palat, cu lux peste tot. Millie primește o cameră la mansardă, pentru care este recunoscătoare. La început, Nina și Andrew par un cuplu minunat, care se iubesc mult și trăiesc o viață de poveste. Cecelia, fiica acestora, este un copil răsfățat care face o mulțime de activități extra școlare.

Extrem de drăguță la început, Nina devine o scorpie, cererile ei fiind tot mai absurde și mai greu de înțeles și de realizat de către Millie. Se întreabă mereu de ce Nina are această viață de lux, de ce se poartă uneori atât de urât cu Andrew.

Își spune seara, cum ar fi ca toate acestea să fie ale mele? Soțul ei, casa ei, toate hainele de brand și viața de lux. Când Nina se poartă frumos cu ea, are mustrări de conștiință. Iar când Nina o umilește, îi revin gândurile negre.

”Soții Winchester nu știu cu adevărat cine sunt eu. Nu au nicio idee de ce sunt în stare.” Așa gândește Menajera!

Autoarea, Freida McFadden, a reușit să îmi captiveze atenția pagină cu pagină, la fiecare carte a ei. Toți sunt buni, apoi toți sunt suspecți de a fi nebuni.

Millie ajunge să aibă viața Ninei, însă primește și tot ce nu știa că înseamnă viața acesteia. Vă garantez că fiecare pagină vă va face să vă doriți să o citiți rapid și pe următoarea. Finalul poate că nu neapărat vă va surprinde, dar vă va bucura.

Dragi cititori ai acestui blog de lifestyle, citiți cărțile autoarei, Freida McFadden. Povești pline de suspans, frumos scrise, acțiune clară și final mereu neașteptat!

3 thoughts on “Menajera de Freida McFadden recomandare lectură”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.