Noaptea în care totul s-a schimbat de Gillian McAllister recomandare lectură

Noaptea în care totul s-a schimbat, cartea care te ține în suspans. Presimțeam când am ales această carte de pe Bookzone că va fi o lectură unică. Îmi plac tot mai mult thrillere și acesta a fost peste așteptări. Povestea în sine e tare frumoasă și te pune pe gânduri de multe ori.

Îmi place să citesc cărți recomandate de alții, dar îmi place și să descopăr singură cărți deosebite. Așa e și cu aceasta, din acest motiv țin să o recomand, chiar merită citită.

Noaptea în care totul s-a schimbat, cum un secret unește o familie

Familia este totul pentru mulți dintre noi. Legătura dintre frați este greu de înțeles dacă ești singur la părinți. Însă cei care au frați, surori, știu că legătura este unică.

În miezul nopții, telefonul anunță drama care va da totul peste cap. Joe și Cathy fug într-un suflet la Frannie, cea care le cere ajutorul. Printre lacrimi, povestește cum s-a întâmplat accidentul și e momentul în care trebuie să se ia o decizie.

Încearcă să rămână lucizi și își asumă decizia. O vor ajuta și proteja pe sora lor, pentru asta e familia.

O piesă în trei acte. Atunci. Acum. Și în viitor.

Așa se desfășoară povestea. Cum s-a întâmplat accidentul atunci și ce decizie au luat. Decizia luată în miez de noapte cum impactează prezentul. Nu e ușor să înveți să trăiești cu gândurile tale după acele acțiuni. Și cel mai greu e să îți închipui ce viitor vei avea, dacă există unul și cum vei depăși situația.

Facem totul pentru familie, însă ne riscăm libertatea, liniștea sufletească? Cât timp poți să trăiești gândindu-te dacă e bine ce ai făcut? Dacă a meritat? Dacă ai mai repeta?

Prima minciună spusă te obligă să o spui și pe următoarea. Provocarea e să nu uiți ce ai mințit și să te asiguri că toți spun aceleași minciuni.

Finalul e ca cireașa de pe tort

Întotdeauna când citim o carte, ne imaginăm finalul. La un moment dat, ni se pare evident ce se va întâmpla. Dar ”Noaptea în care totul s-a schimbat” îți dă mai multe variante de final, însă finalul este neașteptat.

În viață, nu luăm întotdeauna decizia cea mai bună pentru noi, ci pentru cei mai dragi nouă. Asta înseamnă dragoste de soră/frate, despre asta ar trebui să fie familia, iubire și susținere necondiționată.

Gânduri la final de carte

M-am gândit mult la final de lectură dacă eu aș fi procedat la fel. Dacă eu aș fi avut puterea aceasta de sacrificiu. Cred că e greu să te gândești la asta, iar decizia o poți lua doar în fața faptului, în momentul acela de cumpănă.

Uneori ai timp să iei o decizie, alteori trebuie să te decizi instant și nu e ușor. Ține de fiecare dintre noi și ține de relația pe care ai dezvoltat-o cu cel pentru care trebuie să te sacrifici.

Noaptea în care totul s-a schimbat este lectura ideală de vacanță. Sunt curioasă, voi, cititori ai acestui blog de lifestyle, ce cărți luați cu voi în vacanță? Care a fost cea mai frumoasă carte citită în concediu?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.