Rețetă sărățele dieta Montignac

 

Sărățele dieta Montignac – de nerefuzat

Dieta nu înseamnă restricții alimentare. Ci doar te ajută să inventezi rețete noi pentru preparatele preferate. Doar că acum devin mult mai sănătoase. Și dacă până acum am tot mers pe rețete de prăjituri, am zis că e momentul să încerc și ceva sărat. Făcusem două ture de sărățele, și am zis că e momentul să încerc și o rețetă de sărățele Montignac. Am tot căutat rețete pe net, știam deja rețeta mea, le-am combinat, iar rezultatul a fost extrem de gustos! Priviți cât de simplu se fac.

Ingrediente necesare sărățele dieta Montignac:

  • 250 grame cașcaval,
  • 100 grame unt,
  • 130 grame făină premix patiserie,
  • 2 gălbenușuri,
  • sare grunjoasă, susan, boia afumată, mac, parmezan ras.

Mod de preparare sărățele dieta Montignac:

Etapa 1

Cașcavalul l-am dat pe răzătoarea mică. L-am amestecat cu untul moale și făina. Dacă vi se pare că aluatul e prea tare, depinde ce făină folosiți, puteți adăuga o lingură de quark. Aluatul obținut se dă la frigider pentru o oră.

Etapa 2

Scoatem aluatul de la rece. Pe blat, presărăm făină. Întindem o foaie cât de subțire putem. Ungem întreaga suprafață cu gălbenuș de ou și presărăm sare. Puteți pune susan, mac, boia afumată.

sărățele dieta Montignac

Tăiem fâșii în funcție de dimensiunea dorită. Le punem în tavă pe hârtie de copt și dăm la cuptor pentru 15-20 de minute la 180ºC.

sărățele dieta Montignac

De ce să faci sărățele dieta Montignac?

Cele cu făină albă, pe lângă faptul că îngrașă, ne balonează. Aceste sărățele sunt sănătoase. După doar câteva bucăți, ne vom simți sătui. Sunt ideale pentru aperitive, pentru gustare. Ideale de avut în casă pentru ronțăit. E bine să avem la îndemână produse conforme. Astfel evităm să picăm în ispită cu produse neconforme.

Sunt absolut delicioase! Vă recomand să le încercați! Vă asigur că nu vă veți mai satura de ele! Musafirii le vor adora! 

 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.