Marea veste, marea bucurie! Dar cum decorăm camera copilului?

baby

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei reprezintă cea mai mare bucurie pentru familie. După aflarea veștii, viitori părinți simt nevoia să împărtățească acest secret cu toți cei dragi, iar al doilea pas îl reprezintă decorarea camerei copilului. Și acum începe distracția, poate pentru că nu știți cât de complicat este să alegi chiar și mobilă copii. Acum există modele variate pentru băieți și fetițe, diferite modele care se pot adapta vârstei copilului, decorate cu personaje din desene animate sau doar cu flori și inimioare. Părinții căută prin magazine, aleg și compară, se hotărăsc, iar apoi se răzgandesc și aleg altceva, v-am spus doar că nu e ușor să alegi mobilier, chiar și pentru copii, atunci când gama e variată, iar toate sunt atât de drăgălașe, încât ai vrea să le cumperi pe toate.

Fiecare părinte încearcă să aleagă tot ce e mai bun și mai frumos pentru copilul lui, iar înainte de venirea lui pe lume, părinții se ocupă cu drag și mare interes de decorarea camerei copilului. Ea trebuie să fie decorată frumos, dar mobilierul ales să fie și practic pentru noua mămică. Dulăpiorul să fie simpatic, dar totuși să aibă rafturi suficient de încăpătoare pentru toate lucrușoarele celui mic. O comodă este extrem de utilă în camera copilului, acolo putem schimba și îmbrăca bebelușul, și ar fi bine să avem la îndemână toate lucrușoarele necesare, și dacă nu știți de câte lucruri are nevoie de un copil, o să aflați la primul vostru bebeluș. În plus, niciodată nu ți se pare că sunt suficiente lucruri.

Tot căutând mobilier pentru copii, am găsit pe site-ul Noriel un fotoliu balansoar pentru alăptat care mi se pare extrem de comod și de practic, chiar și după ce trece perioada de alăptare, un balansoar pe care îl poți folosi și pentru adormirea celui mic, dar și pentru relaxarea mamei care are atât de mare nevoie.

În momentul în care formezi o familie și începi să-ți amenajezi casa, ești atent la fiecare detaliu pentru fiecare cameră din casă, dar mereu se păstrează o cameră goală până la venirea pe lume a bebelușului. Zi de zi, văzând-o, începi să-ți imaginezi cam cum ai decora-o. Din momentul în care se confirmă sarcina, camera copilului începe să prindă contur, iar încet încet devine neîncăpătoare pentru că părinții, bunicii și prietenii de familie nu se pot abține să nu cumpere mereu câte ceva.

Cum eu sunt un mare fan amenajări interioare și mereu aș cumpăra câte una alta pentru casă, nici nu vreau să mă gândesc cum va fi atunci când va veni momentul în care va trebui să amenajez camera copilului. Am atât de multe idei și sunt pregătită să le pun în aplicare oricând va fi nevoie!

Sursă foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.