Să (re)devenim feminine!

c6229c8693011329c93d5801f041baf3

Femeia trebuie să fie în orice împrejurare elegantă și delicată, să emane feminitate și să iasă în evidență doar prin lucruri pozitive. Avem pretenția ca bărbații să ne respecte pentru că suntem femei, dar să nu uităm că trebuie să le merităm respectul.

Am observat în ultimul timp că femeile se neglijează, nu mai contează că merg la shopping, la job sau la un eveniment, nu mai au grijă la detalii. Deși majoritatea vor spune că nu au timp de machiaj și de aranjat, pot să vă garantez că dacă vă doriți cu adevărat, puteți să  vă organizați bine ca să vă rămâna timp și pentru voi, pentru că MERITAȚI! Uneori cele mai mici detalii, nicidecum scumpe, pot face adevărate minuni.

V-ați gândit vreodată de ce cu mulți ani în urmă femeile purtau doar rochii? Bunica mea purta iarnă, vară doar fuste și rochii, cizme lungi și dresuuri. Cu timpul, femeile au adoptat pantalonii mai mult decât e necesar, neglijând total feminitatea emanată de o rochie!

Ar fi bine să avem în vedere încă un aspect extrem de important, bărbații sunt atrași de femeile cochete. O femeie într-o rochie care va contura bine talia, un dress care va accentua forma piciorului și  va scoate în evidență pulpele, va ieși mereu în evidență! O rochie, oricât de elegantă și de vaporoasă este, va impune purtarea de dress, cu atât mai mult acum când avem atât de multe modele la dispoziție.

Un dress cu model delicat, va aduce un plus de feminitate ținutei tale, dar îți va aduce și un zâmbet pe buze ori de câte ori îl vei privi.

ciorapi_sonia_003

Dragele mele, nu ezitați să purtați dressuri, mai ales că ele au o calitate importantă, pot ascunde cu succes orice imperfecțiune a piciorului și te fac mult mai feminină!

Se spune că o femeie nu are niciodată suficienți pantofi sau suficiente poșete, ei bine, eu cred că o femeie nu are niciodată suficiente dressuri!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.