Primăvara începe cu provocarea Gerlinea!

gerlinea

Primăvara este anotimpul care readuce la viaţă natura, dar parcă şi noi oamenii ne simţim mai plini de viaţă, ne dorim să facem cât mai multe lucruri noi. În această primăvară, o mare parte din prietenii mei s-au hotărât să slăbească, se pregătesc cu siguranţă pentru vară, pentru plajă, pentru mare.

Nici eu nu m-am putut lăsa mai prejos, am început să merg la masaj manual anticelulitic şi să ies de câteva ori pe săptămână la jogging. Am încercat  să schimb câte ceva şi în alimentaţie. Am renunţat în mare parte la pâine, prăjeli, ideal ar fi să renunţ şi la ciocolată, şi cel mai mult am încercat să nu mâncăm foarte târziu seara.

Pentru că ultimele kilograme se duc întotdeauna cel mai greu, am acceptat provocarea Gerlinea – slăbesc aşa cum vreau!

GERLINEA – prima gamă de alimente pentru regimurile de slăbire din România. Gama este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) şi snack-uri hiperproteice şi hipocalorice (batoane, biscuiţi).  Slăbirea se obţine prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, în cadrul unui regim hipocaloric. “

Am mai consumat produsele lor şi îmi plac foarte mult, batoanele sunt în variante pe toate gusturile, sunt ideale de ţinut în poşetă, iar când te ia foamea, nu eşti nevoită să ronţăi gustări nesănătoase, ci îţi potoleşti foamea cu un baton sau câţiva biscuiţi.

 Ieri am primit coletul de la ei, cu produsele necesare pentru o dietă de o săptămână, o brăţară cadou ce aminteşte de venirea primăverii şi câteva cadouri pentru cititoarele mele.

Zilele acestea voi citi cu atenţie ghidul pentru o slăbire sănătoasă cu ajutorul produselor Gerlinea, iar de luni trec la treabă. O să urmeze articole ca nişte file de jurnal, jurnal de dietă, şi bineînţeles un mic concurs!

Voi sunteţi mulţumite de greutatea voastră?

6 thoughts on “Primăvara începe cu provocarea Gerlinea!”

  1. Apoi stii cat de multumita sunt eu de greutatea mea, mai ales dupa bebe :)) Deci suntem in aceeasi barca, my friend. Baftoc cu dieta si sa ne povestesti!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.