Noutate de primăvară de la Eucerin – gama Volume Filler

eucerin

Există atât de multe produse cosmetice pe piaţă, încât atunci când vrei să-ţi schimbi cosmeticele, nici nu mai ştii ce să alegi. Despre noua gamă de la Eucerin, Volume Filler, am citit pe mai multe bloguri, iar acum sunt chiar curioasă şi mi-aş dori să le încerc. Deşi am încercat produse cosmetice de la mai multe firme, produse de la  Eucerin nu am testat încă.

Sunteţi curioase ce noutăţi aduce  gama Volume Filler de la Eucerin? O gamă de îngrijire a feţei : crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte pentru toate tipurile de ten şi crema de ochi. Volume-Filler compensează pierderea de volum şi creşte fermitatea pielii pentru un contur facial redefinit.

Ştiaţi că îmbătrânirea feţei se produce în mod diferit, în funcţie de : factori interni ( ex: factorul genetic – care determină tipul de piele)    – 10%  şi factori externi (stilul de viaţă, stres, alimentaţie, factori de mediu, expunerea la radiaţia UV) – 90%.

Pielea își pierde din volum, de aceea este nevoie de o îngrijire specială. Pielea devine uscată, rețeaua fibrelor de colagen și activitatea Adipocitelor (celule grase) se diminuează, astfel încât volumul pielii se reduce.
Gama Volume Filler de la Eucerin are 3 ingrediente active, care luptă împotriva pierderii volumului :
Magnolulul (extract de magnolie), Oligopeptidele (extract de anason) – ambele luptând împotriva pierderii de volum, și Acid hialuronic – care are rolul de a stimula hidratarea.

Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
straturile pielii
Dintre straturile pielii, epidermul e cel mai subţire (între 0,03 și 1 mm), dermul este mai gros (are între 0,5-0,8 mm la faţă, 2 mm pe torace), iar hipodermul are variaţii mari regionale. La nivelul epidermului, pielea devine uscată, la nivelul dermului se diminuează reţeaua fibrelor de colagen iar la nivelul subcutanat, se diminuează celulele grase  … toate acestea duc la pierderea volumului pielii.
Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
Combinaţia inovativă a celor 3 ingrediente active acţionează specific asupra straturilor pielii, având efect împotriva pierderii volumului.
Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
înainte
Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
după

Magnololul + Oligopeptidele luptă împotriva pierderii de volum și stimulează rețeaua de colagen din derm pentru a compensa pierderea determinată de îmbătrânire, restructurează, dând volum dermului.
Acidul hialuronic luptă împotriva pierderii umidității, crește capacitatea de legare a apei în epiderm și umple ridurile din interior cu mărirea volumului.

Noutate de primăvară de la Eucerin - gama Volume Filler
 Îmi place să am grijă de tenul meu şi încerc de fiecare dată să aleg cele mai bune şi cele mai potrivite produse pentru pielea mea!

2 thoughts on “Noutate de primăvară de la Eucerin – gama Volume Filler”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.