Joacă Halli Galli și distrează-te la maxim

14

Halli Galli – joc pentru copii și adulți

Halli Galli este un joc de societate descoperit recent. Sunt o mare fană a jocurile de societate. Îmi place să încerc tot ce e nou. Nu zic nu nici măcar jocurilor pentru copii. Acestea pot fi amuzante și antrenante, chiar și pentru adulți. De multe ori, jocurile pentru copii ne pot da bătăi de cap. Dar ne și ajută să ptrecem timp de calitate cu copiii noștri.

Dacă ne dorim ca copilul nostru să citească mai mult, citește cu el. Oferă-i un exemplu. Ne dorim copilul să lase jocurile pe telefon. Joacă-te cu el. Atrage-l prin jocuri de societate care să îi pună mintea la contribuție. Nu îți strică nici ție, ca părinte, o deconectare!

Halli Galli – o extraordinară partidă cu fructe!

Este un joc ideal pentru copii de peste 6 ani. Dar repet, este antrenant și pentru adulți. Durata unui joc este de aproximativ 15 minute. Și se pot juca minim 2, maxim 6 jucători.

Halli Galli

Cum se joacă Halli Galli?

Jocul este prevăzut cu un set de cărți cu fructe diverse. O sonerie care face toată distracția și e tare tentantă! Cărțile se amestecă bine și se împărt în mod egal jucătorilor. Soneria se pune la mijloc astfel încât toți jucătorii să ajungă la ea.

Fiecare jucător își întoarce cărțile cu fața în jos. Se întoarce pe rând câte o carte. Când cărțile indică cinci fructe identice, cel mai rapid apasă soneria și câștigă toate cărțile. Jocul se termină când jucătorii termină cărțile de joc. Câștigător este cel mare rapid jucător. Cel mai vigilet, care observă primul cinci fructe identice pe cărți!

Halli Galli

Atenție! Graba strică treaba!

Dacă unul dintre jucători, apasă soneria, dar nu sunt cinci fructe identice, este pedepsit. El va împărți câte o carte celorlalți jucători.

Câștigătorul este jucătorul care adună cele mai multe cărți de joc.

Halli Galli

Halli Galli – joc amuzant, dar și de rapiditate

Halli Galli este un joc de rapiditate, dar și vigilent și amuzant. Ajută copiii să descopere fructele. Dar și să numere mai repede, din priviri. Învăță că sunt penalizați dacă greșesc, chiar și din grabă.

E un joc care aduce părinți și copii mai aproape! Îi ajută să petreacă timp împreună într-un mod plăcut și educativ. Fiind de dimensiuni mici, pot fi luat în vacanțe sau la plimbarea în parc.

Halli Galli

Tu ce jocuri te joci cu copilul tău? Ai auzit de jocul, Halli Galli? Ți se pare un joc atractiv și amuzant pentru familia ta?

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Si mie imi plac jocurile de societate! Deseori, ne jucam in familie rummy, Catan, Monopoly, Nu te supăra, frate și multe, multe altele. Avem o grămadă de jocuri! Și ne place foarte mult să ne jucăm împreună nu numai în familie, ci și cu prietenii!

  2. Cristina Dragomir on

    de halli gali chiar nu am auzit pana acum si imi pare tetant mai ales ca e simplu de jucat si cu cei mici. Regulile sunt simple si clare. Mai rau cred ca stau cu viteza de reactie, dar sper sa ma descurc.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
combina frigorifică
Alege cu atenție combina frigorifică potrivită

Combina frigorifică - un electrocasnic de ales cu grijă Combina frigorifică nu poate să ne lipsească din bucătărie. De multe...

Close