Creator’s Retreat – ediția I by Iva Berghmann

2022 – anul evenimentelor de dezvoltare și învățare

Mă bucur să pot spune din tot sufletul că îmi place ceea ce fac. Să scriu articole, să creez texte, să gândesc descrieri. Provocarea este să le combin perfect cu poze și video-uri. Dacă e greu? Da, este dificil, necesită multă imaginație, dar și tehnică. Înseamnă și multă învățare continuă pentru că totul se schimbă constant.

În acest domeniu, e nevoie să fii mereu la curent cu noutățile. Trebuie să fii prezent în online și să aduci conținut de calitate, și care sa te reprezinte. Există trenduri, dar ele trebuie adaptate ca să ți se potrivească. Nu m-am dus niciodată cu valul, mi-am păstrat stilul și sunt mulțumită de ceea ce fac.

E nevoie de învățare, spuneam. Da, și de întâlniri cu oameni care fac același lucru. Astfel anul acesta am participat la a treia ediție de Creators Connect, unde am fost organizatoare. Și recent m-am întors dintr-un retreat. Să vă spun despre el.

Creator’s Retreat, ediția de debut by

Iva Berghmannn

Pe Iva am început să o urmăresc în timpul pandemiei când realiza live-uri pe Facebook. Împărtășea atât de multe informații cu noi încât am fost uimită. Am apreciat-o nespus și o respect fiindcă în acea perioadă a ajutat enorm multă lume. În viața mea, a apărut la momentul potrivit. Fiind lockdown, mintea mea a fost mai limpede și am putut să îi aloc timpul necesar pentru a procesa informațiile valoroase oferite.

Urmăream live-urile ei, apoi i-am urmărit video-urile de pe canalul de YouTube. De fiecare dată, aducea atât de multe informații clare, exemple simple ca să înțelegem mai ușor. Am început să interacționez cu ea pe platformele de socializare și primeam mereu răspuns. Relația s-a închegat când ne-am întâlnit la o cafea în Cluj și din prima clipă, am simțit-o ca pe o prietenă veche, cu care puteam fi deschisă și relaxată.

Invitația de a participa la Creator’s Retreat a fost o adevărată surpriză pentru mine. M-am bucurat, m-am speriat și iar m-am bucurat. Am fost mândră că m-a ales și am așteptat cu nerăbdare evenimentul.

Cum a fost la Creator’s Retreat?

Provocare este primul cuvânt care îmi vine în minte. A fost o provocare să stau 3 zile cu oameni noi, fiecare din alt domeniu, chiar și alte orașe, unele fete. Provocare a mai însemnat și multa muncă depusă, în condiții nefamiliare mie. Faptul că m-am adaptat și am rezistat la oboseală mai bine decât aș fi crezut, mă face azi să spun despre mine că sunt tare mândră.

Am învățat, am râs, am pozat, filmat, editat. Am alergat, am improvizat, a fost și cu timp limitat, dar ce lucruri frumoase am realizat. Mi-am dovedit că pot lucra în echipă cu oricine, mă pot adapta la condiții și pot să găsesc cadre bune. Lucrând în echipă, am avut posibilitatea de a vedea și alte viziuni.

La final de zi, îmi spuneam, uite cât de multe materiale poți realiza dacă cineva te ajută și cât de mult content poți realiza dacă ești bine organizat și limitat de timp.

Ediția de debut a adunat 6 fete din domenii extrem de diferite. M-am bucurat să le cunosc, să învăț de la ele. Lucrând cu fiecare, pentru că s-a lucrat în echipă și ne schimbam de fiecare dată, am observat cât de mult ne influențează stilul nostru personal, modalitatea de a gândi content.

Am solicitat ajutor, sugestii atunci când simțeam că pierd timp prețios fiind obosită sau prea concentrată pe un singur detaliu. A cere ajutor înseamnă că ești un om puternic, nu slab, nu incapabil. Știu că la noi încă este o rușine să soliciți ajutor. Ignorați această mentalitate învechită.

Creators Retreat

Totul este despre învățare!

În fiecare domeniu, e nevoie să înveți mereu. A fi creator de conținut presupune a fi la curent cu schimbările. A avea puterea de a te adapta din mers. Și mai presus de toate, să îți păstrezi stilul unic în toate postările.

Creator’s Retreat a însemnat și depășirea limitelor, o foarte bună organizare în timp și spațiu, și în condițiile date. M-am întors plină de energie, cu idei noi, cu un vibe bun de care ai nevoie atunci când trebuie să creezi. Poate fi greu de înțeles pentru cei care nu lucrează în acest domeniu, dar există multă muncă în spatele unui creator de conținut, și în spatele fiecărei postări.

Locația, Daras Camping, a fost bine aleasă, în mijlocul naturii departe de agitație, aglomerație, factori perturbatori.

Organizatori/speakeri și fete minunate: Iva și Serena, Dalia, Maya, Alexandra, Sorana și Laura!

Brandurile care au fost alături de noi au fost variate și le mulțumesc pentru susținere și goodie bag.

  • Nobila Casa,
  • Mica Cera,
  • Nala,
  • Albinuțele și produsele apicole,
  • Cosmetic Plant,
  • Tucano Coffee,
  • Villa Rihuini Wine House.
Creators Retreat

Mulțumesc, Iva!

Când am primit invitația într-un plic roz frumos, am fost tare încântată. Minute mai târziu, am trecut de la încântare la o emoție asemănătoare cu frica și apoi a urmat entuziasmul pentru ceva nou.

Mulțumesc, Iva, pentru invitație, dar și pentru susținere, sprijin și cuvinte pline de învățături la momentul potrivit. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din invitatele la ediția de debut. Le aștept cu nerăbdare și pe următoarele!

Sfatul meu este să fiți deschiși la tot ce e nou și să fiți dornici să învățați mereu și mereu! Să cereți ajutor atunci când simțiți că aveți nevoie. Oferiți ajutor și sprijin de fiecare data când vi se solicită. Îndrăzniți să abordați un stil nou, să aveți o altă viziune. Cel mai important, e să vă păstrați unicitatea!

10 thoughts on “Creator’s Retreat – ediția I by Iva Berghmann”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.