Creators Connect Cluj, ediția 3, Blooming Diversity

Creators Connect Cluj de la participant la organizator

În anul pandemiei, Mihaela și Mădălina prindeau curaj să organizeze un eveniment pentru creatorii de conținut. Am participat cu emoții și bucuria de a cunoaște fete noi din Cluj. Un an mai târziu, fetele organizau al doilea eveniment, tot cu emoții din cauza pandemiei. Însă au avut noroc și restricțiile s-au ridicat chiar cu două zile înainte.

La al treilea eveniment, am avut bucuria de a face parte din echipa de organizare. Pentru că primele 2 ediții au fost un succes, a treia ediția a luat amploare și am avut 30 de participante. Acest lucru a înseamnat mai multă muncă și mai multă implicare. Sunt recunoscătoare că m-au ales pentru a face parte din echipă. Și a fost interesant să fiu de partea cealaltă a baricadei. Deși a necesitat multă muncă, efort, a meritat din plin.

Creators Connect Cluj – Blooming Diversity

Fiecare ediție a avut o temă aparte. Ediția a treia a fost Blooming diversity, adică dezvoltarea fiecăreia dintre noi este unică, și diversitatea este frumoasă, chiar necesară. Organizarea acestui eveniment a început în februarie, a implicat contactare de branduri și obținerea parteneriatelor de colaborare.

Unii au fost tare deschiși și înțelegători, alții au avut nevoie de mai multe detalii, ceea ce e perfect normal. Au fost multe zile pline, mesaje și mailuri cu detalii, emoții, dar și multe bucurii când primeam răspunsuri pozitive.

**Locație de poveste – Trovantland

Numărul mare de participante, dar și anotimpul în care ne doream să organizăm evenimentul, ne-au determinat să căutăm o locație cu terasă și peisaje de poveste. Așa ne-a venit ideea de a contacta minunata locație, Trovantland, la doar 15 km de Cluj-Napoca. Prezentarea evenimentului le-a atras atenția și am primit acordul lor de la prima întâlnire. Comunicarea a fost excelentă, ne-au susținut mai mult decât ne-am așteptat și le mulțumim din suflet.

De la primele ore ale dimineții, am fost întâmpinate cu cafea și croissante proaspăt scoase din cuptor. Personalul ne-a fost alături și a răspuns afirmativ la toate cerințele noastre. Știm că au fost multe, variate, dar le mulțumim că ne-au ajutat. Masa de prânz a cuprins niște preparate culinare gătite la mare artă. Fetele au avut nevoie de energie pentru etapa care le aștepta după prânz.

**Participante din domenii diverse

Vă spuneam că am avut 30 de participante, creatoare de conținut pe Instagram, și nu numai. Fetele au fost din toate domeniile, de toate vârstele, cu cerințe diferite, și idei variate. M-am bucurat să le cunosc pe toate, chiar dacă doar puțin, timpul fiind scurt.

Sper că le-am ajutat să se cunoască între ele și să-și facă legături, chiar să lege prietenii pe termen lung. Dorința a fost să creăm o comunitate de fete, menită să se susțină, să se ajute, să învețe împreună, poate și una de la cealaltă.

Creators Connect Cluj

**Sponsori și colaboratori

Un astfel de eveniment a implicat și anumite cheltuieli. Mă bucur că sponsorii au înțeles acest detaliu și ne-au sprijinit. Pe partea de goodie bag, colaboratorii au fost mai mult decât generoși. Pungile pentru fiecare participantă a cuprins mai multe produse, variate și extrem de bine alese. Produse cu care se pot răsfăța, dar și îngriji, delecta, juca, înfrumuseța. Peste 15 branduri le-au făcut cadouri inedite fetelor.

  • Nobila Casa, Squad Store, Gerovital, Gerocossen,
  • Nuca organic, Pagina de psihologie, C-thru, Cetaphil, Grande Pizza, Yves Rocher, Chic Ville, DM, Designs by K, Mujery Chicky, Beyus Cosmetics, Podul cu Jucării, The Beauty Therapist studio, Ina Bordo, Iva Berghmann, Batiste, Tesori D’oriente, Vinuri Moldovenești, ViaTV Cluj.

Fetele au plecat acasă cu multe produse minunate, branduri care ne susțin și ne înțeleg munca.

goodie bags

**Desfășurare eveniment

Un astfel de eveniment dorește să reunească creatori de conținut din diverse domenii. În prima fază, fetele s-au prezentat și apoi a urmat un curs de fotografie cu telefonul susținut de Claudiu Stoica, pasionat de fotografie cu telefonul și care face parte din Școala de fotografie ArtImage Cluj.

În fiecare ediție, încercăm să aducem în fața participantelor, speakeri care să le învețe ceea ce au nevoie. Ediția trecută, fetele și-au manifestat interesul de a învăța să facă fotografii mai bune. Am ținut cont de dorința lor, iar la final de curs, au fost extrem de încântate de informațiile primite. Pauza de masă a fost precedată de un debate legat de media kit, susținere necondiționată față de alți creatori de conținut, cunoscuți sau nu. Iar apoi a urmat o parte de workshop, unde fetele au fost împărțite pe echipe și a trebuit să creeze content pentru mai multe branduri. Timpul a fost destul de limitat, cerințe suficiente, dar au reușit să livreze la timp materialele. Acest lucru le-a făcut să muncească în echipă și să-și dovedească un lucru important, dacă e nevoie, pot crea conținut de calitate, într-o cursă contra cronometru.

**La final, parte de socializare!

Timpul a zburat fără să ne dăm seama, iar la final de eveniment, am tras câteva concluzii, am făcut multe poze și le-am cadorisit pe fete cu goodie bag-urile de la colaboratori.

Sper să fim mai unite, să ne susținem și să ne ajutăm de fiecare dată când avem nevoie. Întotdeauna mi s-a dovedit că împreună putem fi mai buni. Și da, avem cu toții loc sub soare!

Un nou proiect vă pregătim

Ne-am acordat câteva zile de pauză după luni de muncă și organizare. Însă revenim cu forțe proaspete și organizăm următoarea ediție care va fi și mai minunată! Dacă dorești să faci parte din comunitatea noastră și să participi la evenimentele pe care le organizăm, urmărește pagina de Instagram, CreatorsConnectCj. Astfel vei fi mereu la curent cu noutățile și te poți înscrie la event.

Ce a însemnat pentru mine, Creators Connect Cluj?

Să fac parte din echipa de organizare, a fost o provocare pentru mine, pe care mă bucur că am acceptat-o! Mi-am dovedit că pot lucra în echipă, că mă pot organiza pentru a duce la bun sfârșit sarcinile alocate. Munca depusă a meritat din plin și mă bucur că la final, feedbackul a fost pozitiv.

Nu poți să înțelegi câtă muncă este în spatele organizării unui eveniment, până când nu ești direct implicat. Dar nu regret nimic, și aș repeta oricând experiența, cu același entuziasm. Munca multă este întotdeauna răsplătită!

Ai participat vreodată la un astfel de eveniment? Ți-ar surâde ideea să participi la următoarea ediție, Creators Connect Cluj?

7 thoughts on “Creators Connect Cluj, ediția 3, Blooming Diversity”

  1. Stiu ca in Cluj sunt foarte multi creatori de continut si se vede ca sunteti foarte multe persoane frumoase, calde si creative. Am organizat si eu un astfel de eveniment impreuna cu alte 2 fete si mi-a placut enorm de mult. Iubesc intlanirile de genul

    Reply
  2. Pfff, ce minunat sună! Cred că ți-a plăcut să fii în calitate de organizator, știind deja ce așteptări au participanții la eveniment.
    Felicitări! Îmi plac evenimenele de acest gen!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.