Cele șapte surori Sora Furtună Povestea lui Ally de Lucinda Riley recomandare carte

Cele șapte surori Sora Furtună Povestea lui Ally –

al doilea roman din serie

Cele șapte surori Sora Furtună Povestea lui Ally de Lucinda Riley a fost cartea mult așteptată de mine. Am citit prima carte din serie, Povestea Maiei, pe nerăsuflate. Îmi doream să aflu mai multe și despre celălalte surori. Nu acțiunea caracterizează aceste cărți, ci misterul. Multe secrete ies la iveală care completează tabloul final. Ideal ar fi să le citiți în ordine. Deja a apărut și povestea unei alte surori. Pauza nu va fi prea mare între romanele din serie.

Primele două pot fi comandate de pe site-ul Cartepedia. Sigur, cât de repede, vom găsi și următoarele 4 romane. Eu le aștept cu nerăbdare.

Povestea lui Ally – mare iubitoare de iahting și muzică

Ally este a doua soră din familie. A doua fiică adoptată de Pa Salt. Fiecare fată a fost adoptată din alt colț al lumii. Până acum, niciuna nu a știut nimic despre origini. Moartea tatălui aduce câteva detalii despre locul lor de naștere. Fiecare primește o scrisoare și câteva indicații despre locul unde s-a născut.

Diferite din cale afară, au avut totul mereu, de la parte materială la sprijin. Acum, nu știu dacă doresc să afle detalii despre locul de baștină. Poate ceea ce vor afla, le va da viața peste cap. Nu întotdeauna aflăm ceva pe placul nostru. Cert este că tatăl lor le-a dat posibilitatea de a alege. Le-a dat câteva indicii și e rândul lor să decidă dacă pleacă în aventura vieții sau nu.

Sora furtună Povestea lui Ally

Ally iubește mult muzica. Pa o lua mereu cu el pe mare. Astfel a ajuns să îndrăgească mai mult marea și iahtingul. Fiind mereu cu Pa pe mare, ea a ajuns tare pricepută în conducerea unui iaht.

Ally este pe mare, în timpul unei competiții de iahting. Multe zile uită de telefonul mobil, iar când îl deschide, vestea proastă vine din toate părțile. Trăia o frumoasă poveste de dragoste alături de căpitanul vasului. Totul s-a spulmberat când a aflat că tatăl adoptiv a murit. Nu știe cum să gestioneze tristețea, șocul. Theo este alături de ea și o sprijină pentru că are mare nevoie. Oricât de puternică s-a crezut, dispariția părintelui iubit, o răvășește. Merge acasă, să se reîntâlnească cu surorile. Ascultă cu atenție indicațiile lăsate de tatăl ei prin testament. Iar acum trebuie să ia o decizie.

Vrea să afle de unde vine talentul și pasiunea ei pentru muzică? Merită să pornească în aventură urmând indicațiile lăsate de Pa? Povestea lui Ally este la fel de frumoasă ca a Maiei. O poveste care te va ține treaz/ă toată noaptea pentru că nu o vei putea lăsa din mâna.

19 thoughts on “Cele șapte surori Sora Furtună Povestea lui Ally de Lucinda Riley recomandare carte”

  1. Pare foarte trista. Si eu mi-am pierdut tatal. Chiar si acum dupa 11 ani sunt afectata si nu pot aborda teme legate de el. Deci din pacate nu ma atrage aceasta recomandare. Ai recomandari de ceva cu mai multa actiune?

    Reply
  2. La Cele sapte surori nu am ajuns inca, dar evident ca voi bifa seria, avand in vedere ca deja m-am declarat fan Lucinda Riley. Am sa astept sa apara toate volumele si apoi atac.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.