Adventure Center – Program de aventură – NOIEMBRIE

Adventure Center - Program de aventură - NOIEMBRIECompania s-a născut din dorința de a împărtăși emoțiile aventurii cu cei ce nu practică în mod uzual activități de aventură: speologie, escaladă, canioning.

Adventure Center reprezintă practicarea sporturilor de aventură și a pătrunde în locuri în care nici măcar nu ai visat, locuri în care singuri nu puteți ajunge!
Înseamnă să cunoști oameni “aleși”: oameni cu multe calități, simpli și plini de voie bună; oameni care ni se alătură fericiți și care se întorc acasă fascinați!
Înveți ce înseamnă să lucrezi în echipă, fără să-ți propui acest lucru, împarți orice cu grupul cu care ești și te încarci cu energie pozitivă când vezi numai zâmbete în jurul tău!!
Și încă un lucru foarte important, îți deschizi orizonturile, cercurile de socializare și în plus, când ajungi acasă ai noi prieteni.

Echipa ADVENTURE CENTER vă propune o lună plină de noi provocări și aventuri.Vă propunem un program activ pe placul fiecăruia dintre voi, indiferent că veniți cu prietenii sau cu familia.

Studiați cu atenție următoarele evenimente, hotărâți-vă care dintre acestea vă tentează cel mai mult și nu ezitați să ne contactați cât mai repede deoarece locurile sunt limitate:

  • Adventure Center - Program de aventură - NOIEMBRIE 2 – 4-nov-2012 – Roșia de Beiuș – peșterile Ciur Ponor și Meziad – ambele peșteri sunt sportive, minim 3 km de galerii, iar în Meziad vom vizita peștera în porțiunea neamenajată turistic. Imagini din peșterile propuse spre vizitare le găsiți și la: http://vimeo.com /7646059 , iar despre Meziad se știe că este una din primele peșteri amenajate din România, remodernizată în 2012.
  • 9-11-nov-12 – Ic ponor – Padiș:  peștera Humpleu http://www.humpleu.ro/ pesteri.html – descoperită în anul 1984 este una din cele mai importante peșteri din Apuseni, cu o lungime totală de peste 30 km, adăpostind cele mai mari săli din România. Aceasta deține sala Giganților care, este considerată, a doua din Europa și a 4-a din lume ca suprafață.drumeție în Cheile Someșului Cald sau o peșteră neamenajată în funcție de condițiile meteo.
  •   16 – 18-nov-2012 – Zona Hațegului – peștera Ponorici – Cioclovina și canionul Jgheabului – reprezintă o tură de două zile de… ‘’apă’’, atât în peșteră – http://ro.wikipedia.org/wiki/Cioclovina,_ Hunedoara cât și pe canion, dar echipați în costume de neopren și însoțiți de monitori cu experiență în speologie, tura va fi o adevarată incitare spre aventură și cunoașterea minunilor lumii subterane.

Detalii legate de transport, cazare, masa sau echipament, puteți primi la următoarele contacte:

  • office @ adventurecenter . ro
  • 0755-314 736 – Ioana Scânteie
  • 0743-119 191 – Călin Vodă

Eu pot să vă recomand Peștera Humpleu, deși pare un traseu greu, vă spun că e distractiv, interesant, reușești să-ți cunoști limitele și poți să descoperi că îți plac și activități mai deosebite.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.