Avantaj Delivery! Facem shopping pentru tine!

Avantaj Delivery! Facem shopping pentru tine! În zilele noastre, timpul parcă este tot mai scurt și avem tot mai multe de făcut. Pentru noi, și cred că pentru majoritatea, ziua de cumpărături este vinerea. Vinerea este ziua pe care nu o recomand pentru shopping, pentru că toată lumea este deja obosită după o zi de job, riști să nu mai găsești produsele dorite. Și să nu mai vorbim de statul la coada de la casele de marcate, apoi pusul în plase, căratul până la mașină și de abia apoi o să zici că ai terminat.

Sau de câte ori nu ai vrut să ieși din casă pentru că plouă, dar trebuia să mergi la cumpărături? Sau ai uitat să cumperi câteva lucruri importante pentru prăjitura pe care vrei să o pregătești pentru cei dragi?

Ați calculat cam cât timp și energie pierdeți la shopping? Prea mult!

Și de câte ori nu am zis în gândul nostru ”Of, de ar fi cineva care să facă lucrul acesta pentru mine?”

Ei bine, clujeni, avem o veste bună pentru voi.

Nu mai trebuie să mergeți la cumpărături și să pierdeți timp prețios, când puteți ieși la o cafea sau vă puteți relaxa citind o carte.

Acum există Avantaj Delivery. Începând de ieri, 29 octombrie, putem lăsa cumpărăturile pe mâna lor.

O echipă dinamică, tânără și dornică să vă facă cumpărăturile. Ei fac shopping-ul atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, și apoi le livrează la domiciliu sau la adresa cerută. Cumpărăturile se fac doar din hypermarket-urile partenere.

Pentru tarife și numere de contact, consultați site-ul Avantaj Delivery.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.