Ziua Îndrăgostiţilor sau încă un motiv să ne dovedim iubirea!

cadou

Ziua Îndrăgostiţilor este o zi blamată de mulţi, oamenii spun că nu au nevoie de o zi a îndrăgostiţilor pentru a oferi flori, cadouri, cuvinte frumoase.

Pentru cei care se iubesc cu adevărat, nu e nevoie de o zi specială decretată de alţii pentru a-şi arăta  şi/sau  dovedi iubirea. Aceste lucruri trebuie să se întâmple în fiecare zi, în oricare zi, nu doar de 14 februarie.

Nu sunt nici pro, nici contra acestei sărbători, chiar dacă e de import, îmi place să primesc flori, cadouri din partea soţului meu. Dar asta nu înseamnă că el aşteaptă această zi pentru a-mi oferi flori.

Cuvintele frumoase, micile atenţii, micile surprize, florile – acestea sunt lucruri care fac parte din viaţa noastră. E modul unui om de a spune “te iubesc” , “eşti totul pentru mine”, “sunt fericit alături de tine”.

Uneori bărbaţii aşteaptă aceste sărbători pentru a oferi cadouri şi flori, în alte circumstanţe părânduli-se ciudat. Da, unii au nevoie de mici pretexte, sărbători pentru a-şi face curaj să cumpere flori, cadouri. Îşi găsesc timp şi resurse financiare, se plimbă prin magazine şi florării pentru a alege ce e mai frumos pentru femeia iubită.

Şi în plus, ce contează dacă e sau nu sărbătoare românească? Să profităm de ea şi să ne iubim şi mai mult!

Azi era plin la mall, bărbaţii singuri aveau buchete deosebite de flori şi se îndreptau spre iubita lor, cuplurile radiau de fericire şi iubire!

Vă îndemn să vă iubiţi mult, şi azi şi mâine şi în fiecare zi, şi să oferiţi flori şi cadouri ori de câte ori simţiţi acest lucru!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.