Piesa de teatru ”Idolul și Ion Anapoda” – 25 martie – Cluj-Napoca

idolul-si-ion-anapoda_iasi

Unul dintre spectacolele frumoase oferite clujenilor este și piesa de teatru ”Idolul și Ion Anapoda”, cu Dan Puric, Ileana Stana Ionescu, Ileana Olteanu, Cesonia Postelnicu, Irina Cojar.

Piesa ”Idolul și Ion Anapoda” spune o poveste frumoasă de dragoste puțin diferită, doi bărbați iubesc aceeași femeie. Ion Anapoda își caută sufletul pereche și se bazează pe iubire, generozitate, corectitudine.
Din păcate, aceste valori nu mai sunt apreciate în zilele noastre și el va fi izolat și ignorat de către ceilalți. Dar tot răul spre bine, astfel el va avea ocazia de a o cunoaște pe Frosa, sufletul pereche mult căutat și așteptat.

Dan Puric este un actor original şi surprinzător, cu un stil aparte nemaiîntâlnit până acum la nimeni altcineva.

Radu Beligan spunea despre Dan Puric: “Spirit neastâmpărat, de departe cel mai talentat actor din generaţia sa, artist de mare complexitate, dăruit cu multă inteligenţă şi cu o sensibilitate aparte, adevărat profesionist capabil să ridice în picioare o sală cu vorbe dar şi fără vorbe, cruciat neobosit al renaşterii noastre spirituale, respectat formator de opinie al zilelor noastre, dar şi încrâncenat duşman al tarelor noastre naţionale: lenea, nepăsarea şi lipsa de voinţă, colegul şi prietenul meu Dan Puric este un fenomen unic în România.

Darurile pe care o mână divină le-a sădit în el nu l-au făcut trufaş, ci dimpotrivă. fraţilor săi le împarte bucuros din harul său.

uneori nu pot să mă abţin şi mă întreb cine se ascunde de fapt sub fruntea-i aristocratică, sub arcada frumos arcuită, ca un semn de cuvenită mustrare, a sprâncenelor, în privirea lui însorită care pare a spune “Muritorilor, încotro?”.”

„Idolul și Ion Anapoda” este un spectacol ce nu trebuie ratat.

Biletele sunt disponibile la Agenţia Teatrală 11 – 17 şi la Casa de Cultură a Studenţilor 10-19.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie în funcţie de categorie:

Categoria I: 120 lei.

Categoria II: 100 lei.

Categoria III: 80 lei

Spectacolul va avea loc la Teatrul Naţional din Cluj – Napoca, luni, 25 martie, ora 19.

Ne vedem la teatru!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.