Oferă de Crăciun un voucher cadou !

image

Este luna decembrie, este luna cadourilor, este perioada când ne gândim cel mai mult la toți cei dragi nouă. Am spus mereu că alegerea cadoului perfect poate reprezenta o adevărată provocare. Cadourile pe care le achiziționăm trebuie să se potrivească persoanei pentru care îl luăm. Dacă nu aveți timp sau sunteți lipsiți de inspirație, nu disperați, acum piața pune la dispoziție magazine online și nenumărate vouchere din diferite domenii!

Atunci când alegi un cadou îți dorești ca el să aducă bucurie, veselie, să poată fi păstrat cât de mult timp, să fie util și să se potrivească evenimentului. Nu alegeți cadouri nepotrivite, riscați să regretați că ați făcut acea alegere, mai bine cereți ajutor.

Un cadou trebuie să fie o surpriză pentru ceilalți, să primească ceva la care nu se aștepta, un cadou cum nu a mai primit! Un cadou tot mai des apreciat o reprezintă voucherele cadou la diferite saloane de înfrumusețare sau diferite servicii.

Anul acesta mi-am făcut lista din timp de cadouri pentru cei dragi, și am pus pe listă un cadou mai deosebit, dar nu pot să spun pentru cine! E pentru prima dată când optez pentru un astfel de cadou și sper să fie apreciat și bine primit!

V-am făcut curioși? Vreți să vă spun despre ce e vorba? E vorba despre un voucher cadou  – o ședință foto profesională realizată de fotograful Ciprian Rusu!

Și acum vă spun și de ce am ales un astfel de cadou și de ce de la Ciprian. Sunt atât de puține cadouri pe care le putem păstra pentru mult timp, cu care ne putem mândri, pe care le putem admira zi de zi. Pozele sunt amintiri care rămân pentru todeauna. Le putem oferi cadou celor dragi poze cu noi, cu familia noastră, în diferite ipostaze! Știu că fiecare avem un aparat foto, un telefon cu cameră, dar niciodată nu vom putea compara calitatea și claritatea acestor poze cu cele făcute de un fotograf profesionist. El poate surprinde mult mai bine decât noi momentele cheie ale evenimentului, gesturi și emoții, o atingere, un sărut, detalii mici, dar atât de importante!

De ce fotograful Ciprian Rusu? Pentru că așa cum zice chiar el, pasiunea pentru fotografie a fost doar un hobby, apoi și-a dorit tot mai mult să descopere secretele acestei arte, fotografia. Sute de ore de studiu și nenumărate experiențe și puțină dragoste pentru fotografie, fac din Ciprian Rusu fotograful de care ai nevoie la evenimentele importante din viața ta!

Eu m-aș bucura să primesc un astfel de voucher cadou și sper ca persoana pe care o voi surprinde cu un astfel de cadou să se bucure cel puțin la fel de mult ca și mine!

Tu ce cadouri ai pus pe listă pentru cei dragi? Ți-ar plăcea să primești un astfel de cadou?

2 thoughts on “Oferă de Crăciun un voucher cadou !”

  1. La un voucher pentru spa/salon ma gandisem pentru o persoana draga, insa mi-am dat seama ca pentru o zi fixa, ziua aniversara, nu e potrivit. In ziua respectiva roboteste prin bucatarie si nu vrea sa fie deranjata. Daca are valabilitate o luna, da e mult mai bine si relaxant de folosit. O grija in plus nu vrea nimeni.
    Pentru poze trebuie sa stim daca le place sa fie pozati, in concluzie trebuie sa cunoastem oamenii carora dorim sa le facem o surpriza placuta, daca li se potrivesc sau nu, cu caracterul si stilul de viata.
    Ideea imi place!

    Reply
  2. Mihaela – trebuie sa recunosc ca mie imi place tare mult sa fiu pozata, poate si pentru ca multe poze le pot folosi pentru articolele mele. Aceste vouchere au valabilitate de la o luna pana la 6 luni, depinde. Decat cadouri neinspirate mai bine un voucher cadou.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.