Alege trupa cover Life on Mars pentru reușita petrecerii tale

21

Trupa cover – de nelipsit la o petrecere

Organizezi o petrecere și vrei să te asiguri că va fi una minunată? Atunci alege pentru muzică și atmosferă, o trupa cover. La o petrecere, invitații doresc să se relaxeze și să se distreze. De multe ori, se mobilizează greu să iasă pe ringul de dans. Însă dacă muzica este una antrenantă și cineva îi invită din spatele microfonului,se ridică mai ușor de pe scaune.

Petrecerile sunt despre muzică bună, distracție și socializare. Mă bucur când sunt invitată la petreceri. Nu ratez niciuna. Iar cele care au muzică live oferită de o trupă cover, sunt cele mai reușite. Chiar dacă sunt obosită, reușesc să mă convingă să uit de toate și doar să mă distrez.

Alege trupa cover Life on Mars pentru reușita petrecerii tale

Exisă numeroase trupe de cover pe piață. Cum o alegem pe cea mai potrivită pentru petrecerea noastră? Studiem ofertele și vedem care trupă ni s-ar potrivi evenimentului. Ar fi bine să cerem câteva detalii, chiar și recomandări. Trebuie să ascultăm câteva piese cântate de acea trupă înainte de a semna contractul. O întâlnire față în față ne poate ajuta să luăm mai rapid decizia.

De ce recomand trupa cover Life on Mars?

Trupa cover Life On Mars este o trupă înființată în 2010 cu ajutorul lui Marius Moga. Trupa este compusă din 2 soliste, 1 chitarist, 1 basist și 1 toboșar. Marele plus al acestei trupe este că poate crea atmosfera perfectă la concerte, dar și petreceri și diverse evenimente. 

Sunt invitați să cânte în cluburi, dar cel mai des îi găsiți în Hard Rock Cafe. Sunt norocoși cei din București, ei îi pot vedea și auzi live.

Cele două soliste, Andreea și Loredana au fost participante la Vocea Romaniei. Ceea ce înseamnă că vocea lor a fost recunoscută și apreciată de specialiști în domeniu. Trupa cover Life on Mars a cântat pe scenă cu mulți artiști cunoscuți, Loredana, Holograf, Cotabiță, Mărgineanu, Velea și multi alții.

Pentru detalii și pentru a stabili o întâlnire, puteți contacta trupa cover Life on Mars, aici.

Cu siguranță, o astfel de trupă de cover ai nevoie la petrecerea ta! Niciun invitat nu va putea sta pe scaun. Iar despre petrecerea ta se va povesti mult timp! În plus, ne dorim enorm ca invitații să se distreze și să se simtă bine. Muzica este foarte importantă la un eveniment. Ea ne poate încărca cu energie pentru mult timp! Prin muzică și prin dans, ne deconectăm și ne putem bucura, cu adevărat, de petrecere!

Pentru petrecerea ta, ai apela la trupa cover pentru atmosferă și muzică live? Ai auzit despre trupa cover Life on Mars, care este piesa ta preferată?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

21 Comments

  1. Madalina Marincas on

    Sunt foarte faine petrecerile cu trupe care canta live! 🙂 N-am auzit pana acum de acest band – ma pun sa ii ascult.

  2. Cristina Dragomir on

    e chestie de gust alegerea muzicii pentru nunta. Cand ai un anumit tip de invitati, poate e obligatoriu sa ai lautari. Sau daca mirilor le plac foarte mult. Daca sunt foarte tineri, poate merge si DJ, Trupa de cover mie mi se pare insa ca se pliaza bine pe orice public pentru ca de regula solistele au repertoriu care cuprinde piese din mai multe genuri muzicale.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
beneficii activități fizice
Beneficii activități fizice alături de copii

Beneficii activități fizice - mai multă mișcare După o lungă perioadă de stat în casă, simțim nevoia de mișcare în...

Close