Cum aplicăm corect parfumul preferat?

11

Parfumul preferat completează ținuta noastră

Parfumul preferat nu trebuie să ne lipsească niciodată. Însă trebuie să știm cum să-l folosim corect. Ne dorim ca mirosul să persiste cât mai mult. Dar oare respectăm regulile necesare? Aplicăm două, poate chiar trei pufuri pe parfum și plecăm spre întâlnire. Ne dăm seama că parfumul nu persistă cum ne-am dori. Oare parfumul e de vină sau faptul că nu a fost aplicat corect?

Parfumul completează ținuta noastră. Fie că vorbim de o ținută casual sau de o ținută de seară, parfumul întregește ținuta. Nu pleca de acasă fără să aplici câteva pufuri de parfum. Iar dacă știi că uiți acest aspect din grabă, ar fi bine să ai în geantă sau în mașină, un parfum.

Cum aplicăm corect parfumul preferat pentru ca mirosul să reziste mai mult?

E important să aplicăm parfum. Dar la fel de important e să știm unde și cum să-l aplicăm pentru a persista mai mult aroma. Iată câteva trucuri de care e bine să ții cont pe viitor.

  • alege corect parfumul

Folosim un parfum care ne place fără a ține cont dacă e de zi sau de seară. Dacă vei purta parfumul peste zi, alege arome fresh. Cum le recunoaștem? Acest detaliu ar trebui specificat pe sticluță. E bine de știut că parfumurile de zi sunt ambalate în sticluțe deschise la culoare. Ați ghicit! Parfumurile ideale de seară sau pentru evenimente mai deosebite, unde se impune o ținută elegantă, sunt în sticluțe închise la culoare. Aceste parfumuri sunt mai aromate.

Alege două parfumuri de la brandul preferat, cum ar fi acesta. În loc de un parfum în varianta mare, alege două parfumuri în variantele mai mici. Astfel vei avea parfum de zi și de seară, de la brandul tău preferat.

parfumul preferat

  • pregătește pielea înainte de a aplica parfum

Ideal este să facem un duș cald înainte. Parfumul intră în contact mai bine cu pielea caldă și curată. Nu aplica parfumul pe pielea udă. Apa va împiedica aderența parfumului pe piele. Șterge pielea cu un prosop curat, uscat.

Nu uita de hidratare! Parfumul va adera mai bine pe o piele moale și hidratată, decât pe una uscată și dură. Aplică parfumul înainte să te îmbraci. De cele mai multe ori, parfumul poate păta hainele. Și nu cred că îți dorești să schimbi ținuta în ultimul moment.

  • unde se aplică parfumul?

Parfumul se aplică pe zonele cu puls ridicat. Cel mai bine ar fi să pulverizați parfum pe gât, în spatele urechilor, la încheietură și în spatele genunchilor. Dacă doriți să lăsați o urmă de parfum în spatele vostru, puteți pulveriza parfum și în păr, mai ales dacă e lung.

Pulverizează parfumul de la câțiva cm de piele. Dacă pielea se udă, ții prea aproape sticluța de parfum. Pielea este parfumată corect când pe piele ajung doar vapori de parfum.

Lasă pielea să se usuce natural. Ai răbdare! Nu freca cu mâna pentru ca locul să se usuce mai repede. Nu aplica prea mult parfum. Mirosul poate deveni deranjant pentru tine și cei din jur.

Care este parfumul preferat și cât de corect îl aplici? Câte dintre aceste reguli le respecți? Care ți se pare cea mai importantă?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

11 Comments

  1. Ma ghidez si eu dupa cateva dintre ponturile spuse de tine dar din pacate nu tot timpul parfumul se mentine mult pe pielea mea.Am un ph mai dubios daca pot sa spun asa

  2. foarte bune sfaturi!…nici nu știu dacă respect regulile când îmi aplic un parfum dar acum că le știu o să le pun în aplicare!!Nici nu știu dacă am un parfum preferat..îmi plac mai multe!

  3. Cristina Dragomir on

    Unii nu respecta nicio regula, dau parfumul pe zone in care nu rezista, pe o piele prea uscata si se asteapta sa si reziste. Ii mai si auzi apoi ca se plang ca nu era parfumul original!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
îngrijire ten cu pori dilatați
Îngrijire ten cu pori dilatați cu produse Notino

Îngrijire ten cu pori dilatați - răbdare și atenție Îngrijire ten cu pori dilatați poate fi o adevărată provocare. Ne...

Close