5 motive pentru a folosi o mască de ochi de pe Notino

15

Nu uita de o mască de ochi, mai ales seara

O mască de ochi nu trebuie să ne lipsească din rutina zilnică de îngrijire. Eu am luat o mască de ochi, chiar și în bagajul de vacanță. Am călătorit cu mașina și mi-am dorit ca ochii mei să nu trădeze oboseala. După petreceri târzii în noapte, pielea din zona ochilor ne trădează puținele ore dormite. Masca de ochi ne poate fi de un real ajutor.

Puține persoane folosesc masca de ochi. Cu greu, m-am mobilizat și eu să folosesc zi de zi cremă de ochi. Iar de acum înainte mi-am propus să acord mai mare atenție acestei zone sensibile. O mare varietate de măști de ochi ne oferă Notino, magazinul meu preferat de cosmetice.

5 motive pentru a folosi, mai des, o mască de ochi

Dacă încă oscilezi între a cumpăra o astfel de mască, aceste 5 motive îți vor oferi multe răspunsuri.

Dacă te întrebi la ce folosește o mască pentru ochi, sper să găsești răspunsul mai jos.

  • metodă simplă pentru a scăpa de cearcăne

Pielea din zona ochilor ne trădează cât de puțin am dormit. Și cât de obosiți suntem. De multe ori, trebuie să apelăm la produse de make up pentru a le estompa. Dar nu e mai bine să le tratăm din timp?

Folosește constant Apivita Express Beauty Ginkgo Biloba pentru a scăpa de aspectul inestic al pielii din jurul ochilor. 

  • te scapă de ochii umflați

Din diverse cauze, ne putem trezi dimineața cu ochii umflați. Și acest lucru se întâmplă când avem o zi importantă. Cum putem remedia problema? Cu ajutorul măștilor potrivite și cu efect rapid, cum e L’biotica Masks. Este o mască de colagen pentru ochi împotriva ochilor umflați.

  • oferă luminozitate ochilor

Ne dorim o piele mai luminoasă și considerăm iluminatorul cel mai bun prieten. Însă pe lângă odihnă, măștile de ochi pot ajuta mult. Nu ezita să folosești o mască iluminatoare pentru ochi atunci când ai un eveniment important și trebuie să radiezi.

  • diminuează ridurile fine din jurul ochilor

Primele linii fine și riduri apar în zona ochilor pentru că e pielea mai sensibilă. Așa că trebuie să îngrijim cu rigurozitate această zonă. Dacă este prea târziu, atunci trebuie să le combatem cu măștile de ochi potrivite.

  • piele mai netedă, lifting în zona ochilor

Pielea ne trădează vârsta, nu doar oboseala. Și cum operațiile de lifting nu sunt pentru toată lumea. Există soluții salvatoare. Încearcă să folosești constant măști sau patch-uri cu efect de lifting în zona ochilor. Rezultatele nu vor apărea pentru noapte. Tocmai de aceea recomand folosirea lor constantă.

Îngrijirea ochilor este foarte importantă

Știu că timpul este limitat pentru îngrijire. Însă merită două minute în plus să ne rupem pentru îngrijirea pielii din zona ochilor. Demachierea este un pas important, chiar și spălatul bine cu apă curată. Folosiți doar produse cosmetice de calitate. Evitați produsele vechi sau care și-au schimbat mirosul sau textura, culoarea.

Folosește pentru îngrijirea zonei ochilor, creme potrivite. Nu uita de măști de ochi și de patch-uri pentru a avea ochi frumoși și o privire luminoasă!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    recunosc ca eu am ignorat mult timp zona ochilor. Nu doar ca nu foloseam masti, dar nici creme speciale nu aveam in dotare. Si uite ca, dupa 35 de ani, a inceput sa se cunoasca.

  2. Recent n-am apucat sa mai aplic o masca pentru ten asa ca ar trebui sa iti iau sfatul. 😍😍 O sa imi refac si stocul de pe Notino cu recomandarile tale.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
beneficii activități fizice
Beneficii activități fizice alături de copii

Beneficii activități fizice - mai multă mișcare După o lungă perioadă de stat în casă, simțim nevoia de mișcare în...

Close