Tricicleta – cadoul ideal pentru cei mici

triciclete pentru copii

Primăvara este tot mai aproape, așă că în curând vom putea ieși zi de zi la plimbare alături de copii. Ei se bucură cel mai mult de venirea primăverii pentru că sătui de jocul în casă, deja visează cum vor face întrecere cu  triciclete pentru copii, în parc alături de părinți, bunici și prieteni. Copil fiind, îmi amintesc că aveam o tricicletă cu suport metalic și șezutul era de culoare mov. O adoram și abia așteptam să mă dau cu ea alături de alți copii, după-masă când veneam de la grădiniță. Era o adevărată tragedie când afară ploua și nu puteam să ieșim cu tricicletele și/sau bicicletele.

Este foarte important pentru copii să facă mișcare în aer liber, în aer curat, să se bucure de soare și de lumina naturală. Afară, la joacă și în parc, pot să-și facă noi prieteni, învăța lucruri noi și petrec timp alături de cei mari. De cele mai multe ori, cei mici preferă compania copiilor mai mari, poate pentru că, curioși fiind, văd și învață multe lucruri noi de la ei. Își doresc să crească repede, să fie și ei mari să poată să facă mai multe.

În timpul lungilor plimbări prin parc cu nepoțica mea, unele pot deveni adevărate aventuri. Învățăm de fiecare dată ceva nou, mai adăugăm un posibil cadou pe lista de ziua ei și mă tot întreabă când are voie cu tricicletă, iar eu răspund ”când crești mare”. Am observat că în ultimul timp e tot mai cuminte, mă ascultă de fiecare dată când îi spun ceva, mănâncă tot și doarme la grădiniță. Am decis că e momentul să o răsplătim, știu cât de mult își dorește o tricicletă, așa că am început să caut la Noriel, tricicleta potrivită pentru ea.

 Prima dată am studiat toate modelele, am analizat caracteristicile fiecărei triciclete, ne-am documentat la ce trebuie să fim atenți și abia apoi ne-am decis asupra unui model. Și culoarea a fost un factor extrem de important, știm că la vârste fragede copii preferă anumite culori.

Modelul ales de noi pentru Karina este Tricicleta copii Smart Trike Zoo Galah, 3 in 1, Roz. De ce aceasta și nu alt model? Ei bine, în primul rând pentru că e roz și știu că îi va plăcea la nebunie culoarea. Apoi m-am gândit și la cei care vor ieși cu ea în parc, la plimbare, mi-a plăcut că tricicleta are un mâner ajustabil care controlează direcția, dar detașabil, este prevăzut cu parasolar detașabil și reglabil, foarte util în zilele cu soare sau chiar și ploaie, are o bară de siguranță detașabilă, iar centura de siguranță pare sigură, suportul pentru picioare este pliabil. A contat mult și structura metalică și faptul că roțile sunt acoperite cu bandă de cauciuc, iar pentru sistemul de blocare/deblocare al roților a mai primit o bilă albă. Coșul din spatele tricicletei este spațios, fie pentru jucăriile copilului, fie pentru cumpărăturile părinților.

Sunt pro jucării de exterior, cele care îi îndeamnă la mișcare afară și, mai ales, cele care sunt adaptabile în funcție de vârsta copilului! 

Foto

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.