Cât te ajută mopul rotativ în curățenia casei?

galeata_magica_cu_mop_20_l_planet_gold_4__1

Ne place să avem casa mereu curată și pregătită să aștepte musafiri, dar cum timpul nu este niciodată de partea noastră, trebuie să învățăm să ne organizăm bine timpul și să ne folosim de mici ajutoare menite să ne facă viața mai frumoasă și munca mult mai ușoară. De când cu construitul și renovatul casei, am fost nevoită să cumpăr fel de fel de mici ajutoare pentru a menține casa curată. Haideți să vă spun cum am descoperit ajutorul perfect pentru curățenie, găleata magică cu mop rotativ.

Cum pentru casa noastră nu am optat pentru covoare, avem un spațiu destul de mare doar cu parchet, parchet care trebuie aspirat și spălat de câteva ori pe săptămână. Nu ar fi o problemă asta, ci faptul că durează destul de mult până se usucă parchetul, timp în care fie trebuie să stau într-un loc, fie trebuie să ies afară și să deschid geamurile pentru a ajuta la uscarea parchetului.

Am încercat toate felurile de mopuri existente pe piață, dar fiecare m-a dezamăgit rând pe rând și toate au ajuns la gunoi. Dezamagită de ceea ce am găsit în magazinele fizice, am zis să-mi încerc norocul și online, poate găsesc ceva potrivit pentru mine și nevoile mele. Navigând pe site-ul produse menaj am găsit un altfel de mop, un mop deosebit care promite să facă treaba rapid și fără bătăi de cap.

L-am comandat cu încredere după ce am văzut filmulețul de prezentare și mi-am dat seama că exact așa ceva căutam și m-am bucurat că cineva s-a gândit la o găleată cu mop rotativ, unde mopul rămâne uscat, deci nu va trebui să aștept prea mult uscarea parchetului.

Mă veți întreba dacă sunt la fel de mulțumită și după prima folosite? O să zic un DA hotărât și vă explic și de ce. Eu am ales modelul cu roți pentru a nu mai fi nevoită să tot ridic găleata. În plus, după stoarcere, mopul rămâne suficient de umed pentru a șterge bine parchetul, dar totuși suficient de uscat pentru a nu lăsa parchetul ud, și astfel evit să rămână urme pe parchet după ce se usucă. Și apoi, nu mai trebui să mă chinui din răsputeri pentru a stoarce foarte bine mopul.

Îți recomand să nu te mai chinui cu vechiul tău mop, optează pentru o găleată cu mop rotativ care te va ajuta să economisești timp și energie. E bine să investim în lucruri de calitate, mai ales cele care ne fac treaba mai ușoară în gospodărie!

2 thoughts on “Cât te ajută mopul rotativ în curățenia casei?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.