De ce trebuie să luăm vitamine și suplimente minerale?

Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate. Adoptând un stil de viață de sănătos, ne asigurăm că evităm anumite afecțiuni. Este esențial să mâncăm cât mai corect, să ne hidratăm, să facem mișcare, dar și să ne odihnim cât trebuie. Se recomandă să ne facem un set de analize semestrial pentru a vedea starea noastră de sănătate.

Putem apela la vitamine și suplimente minerale la recomandarea medicului. Ele sunt de mare ajutor corpului, mai ales dacă sunt luate la timp și cu consecvență. Nu de puține ori am apelat la diverse vitamine când corpul îmi dădea anumite semne pe care le identificam corect. M-am obișnuit să fac cure de vitamine în funcție de starea mea, dar și de anotimp pentru a ajuta sistemul imunitar.

Ce fel de vitamine și suplimente minerale iau eu?

Pe cât posibil, încerc să am un stil de viață sănătos. Știu ce alimente nu trebuie să-mi lipsească din dieta zilnică. Sunt conștientă că e nevoie să apelez la diverse suplimente pentru a-mi asigura starea de bine.

Am învățat să iau vitamine și minerale, am observat cum mă simt după ele. Niciodată nu îmi lipsește Benesio Magneziu, mă ajută să fiu mai calmă, să dorm mai bine. În perioadele grele, stresante, apelez la Vitamina C. De două ori pe an, fac câte o cură cu un complex de vitamine pentru păr, piele și unghii.

Întotdeauna când iau suplimente, sunt mai atentă la viața mea de zi cu zi. Mă străduiesc să dorm mai mult, corpul are nevoie de odihnă mai mult decât credem. Reușesc să-mi fac timp pentru mișcare, fie plimbări lungi, fie câteva exerciții. Îmi place să mă plimb, iar datorită câinelui meu, plimbările sunt mai alerte. Uneori încercând să țin pasul cu ea, îmi forțez încheieturile și articulațiile. Pentru a preveni orice disconfort, am mereu la îndemână Artrosuport, gel emulsionant. Aplic pe zonele tensionate, și durerea dispare.

Vitaminele sunt importante pentru sănătatea noastră

Vitaminele și mineralele sunt extrem de importante pentru sănătate. Sunt de mare ajutor în susținerea sistemului imunitar. Corpul va lupta mult mai ușor cu diverse afecțiuni fiind sănătos și având susținere. Cât suntem tineri, nu punem atâta preț pe sănătate. Dar cu timpul, și când apar primele carențe sau afecțiuni, și reprezintă un sistem de alarmă, facem tot ce putem pentru a ne păstra sănătoși.

Iată de ce e bine să facem totul la momentul potrivit. Nu trebuie să ne simțim obosiți pentru a ne odihni mai mult sau pentru a lua un complex de Vitamina B. Răcim la cea mai mică adiere de vânt, e clar că sistemul imunitar e scăzut și are nevoie de ajutor.

Nu uita că e important să ai grijă de tine tot timpul. Odihnă și mișcare, alimentație sănătoasă și completată cu vitamine și suplimente minerale. Pe lângă că te vei simți bine fizic, starea psihică va fi una de excepție. Vei fi eficient în tot ceea ce faci, vei avea un tonus bun, dar și o stare pozitivă, de optimism.

Tu ce faci pentru sănătatea ta? Ce fel de vitamine și suplimente minerale iei și simți că au rezultate bune asupra corpului tău?

4 thoughts on “De ce trebuie să luăm vitamine și suplimente minerale?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.