Nuanța de păr îndrăzneață vorbește despre personalitatea ta

Trebuie să recunosc că am invidiat întotdeauna persoanele îndrăznețe. Mi-ar fi plăcut și mie, în unele momente, să am puterea să îndrăznesc mai mult. E pe lista mea de schimbări. Am apreciat femeile care au putut să o ia de capăt, care s-au reinventat, mai ales la o anumită vârstă.

Se spune că atunci când o femeie își taie părul sau își schimbă nuanța de păr, a făcut sau urmează să facă o mare schimbare. Atunci când o iei de la căpat în viață sau în carieră, simți nevoia de o schimbare radicală. Simți că îți dă mai multă putere!

Nuanța de păr este în corelația cu personalitatea noastră

Nuanța părului meu natural este șaten închis și mă vopsesc brunetă de peste 15 ani. Bineînțeles că de-a lungul timpului am încercat diverse nuanțe de păr. Sunt femeie și sunt curioasă să încerc. În studenție, am avut șuvițe blonde, cea mai neinspirată alegere. Apoi m-a tentat vișiniu în mai mult nuanțe și mov, fiind culoarea mea preferată. Fiind vorba de culori îndrăznețe, am optat pentru vopsea de păr semipermanentă. Recunosc, nuanța de păr violet intens m-a cucerit pe loc.

Întotdeauna când îmi vopseam recent părul cu o culoare atât de îndrăneață, cum e violetul, eram mult mai creativă. Mă determina să adopt altfel de ținute. Chiar și machiajul trebuia adaptat în funcție de culoarea părului.

Admir femeile care îndrăznesc schimbări radicale, este semn că au nevoie de ele. Și cred că le ajută să își exprime mai clar personalitatea și chiar să se înțeleagă mai bine pe ele însele.

Când vine vorba de nuanța părului, nu ține cont de prejudecăți

Ni se spune mereu să ținem cont de etichetă, că nu este potrivită o anumită nuanță de păr sau o anumită ținută. Aceste prejudecăți ne-au determinat să nu ne exprimăm personalitatea cum am fi dorit. Mi se pare atât de greșit să nu poți face ce îți dorești de frica de a nu fi judecat, criticat.

Mă bucur să văd că tot mai multe femei îndrăznesc să fie ele însele, semn că se iubesc și nu mai țin cont de prejudecăți. Admir doamnele care se vopsesc în nuanțe îndrăznețe și se îngrijesc așa cum trebuie. Am sesizat că au o atitudine schimbată, par mai tinere, par mai încrezătoare în ele.

O parte din ”vină” ca să zic așa o au și evenimentele muzicale, cum ar fi festivalurile. Adoptăm o ținută potrivită și culori îndrăznețe pentru păr și machiaj pentru a fi în trend. Mae noroc cu șampoanele nuanțatoare pentru păr. Dar descoperim că ne place atât de mult o culoare și ne vine atât de bine, încât optăm pentru vopsea permanentă.

Nu uita, culorile îndrăznețe trebuie îngrijite corespunzător

Nuanța de păr aleasă de tine este una îndrăzneață, o culoare intensă. Este necesar să îi acorzi o îngrijire mai atentă părului. Astfel vei păstra culoarea frumoasă și vibrantă mai mult timp, iar părul va fi sănătos.

Folosește produse de îngrijire, șampon, balsam și mască pentru păr vopsit. Ele vor prelungi culoarea intensă a părului, dar vor ajuta și ca firul să păr să fie rezistent. Dacă folosești aparate pentru uscare și stilizare, nu trebuie să-ți lipsească produse pentru protecția termică.

Mi-ar plăcea să știu care este nuanța de păr preferată? Optezi pentru nuanțe intense sau preferi culori mai liniștite? Răspunsurile sunt inspirație pentru cititorii acestui blog de lifestyle.

2 thoughts on “Nuanța de păr îndrăzneață vorbește despre personalitatea ta”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.