Târgul de Turism Touristica – 23-25 martie – Cluj-Napoca

travel meetup afis

Nu știu voi, dar eu deja sunt cu gândul la vacanță. Încă nu știm exact unde vrem să mergem, eu vreau plajă, mare, soare, el vrea să se plimbe. Weekend-ul acesta la Cluj se organizează Târgul de Turism Touristica, care se anunță foarte interesant, cu reduceri de până la 35%, o tombolă, dar și un Travel Meet-up.

”Oferte unice și sejururi câștigate prin tombolă la Touristica

Sfârșitul săptămânii acesteia aduce pentru tine vacanțele verii la Polus Center. Târgul de Turism Touristica din Cluj-Napoca vine la cea de-a 8-a ediție cu  vacanțe ”TAILOR MADE”.

Vacantele Tailor made sunt vacanțe croite exact pe măsura dorințelor și a bugetului turistului.

Pe parcursul celor 3 zile, la Polus Center vor fi 70 de expozanți: agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri si publicații de profil. Acestia vor prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business.

Expozanții vin cu  reduceri aplicate doar în cadrul târgului în valoare de până la 35 %. Unele destinații de vacanță alese la târg vin cu taxe de aeroport 0. Această promoție este valabilă doar în cadrul Târgului de Turism Touristica la standurile expozanților cu de vacanțe în străinatate.

Toți cei care vor trece prin Polus pot participa la tombolă și vor avea ocazia să câștige sejururi în străinatate sau weekenduri în țară.

Vineri, 22 martie, de la ora 18:00, va avea loc și un Travel Meet-up la care sunt invitați bloggeri de turism, bloggeri generaliști și reprezentanți ai agențiilor care vor vorbi despre trendurile din domeniul turismului, despre cum ne putem ajuta de internet pentru a organiza vacanța perfectă. Va fi inclusiv un atelier de fotografie de vacanță unde doritorii vor putea afla cum să facă fotografii mai frumoase pentru a păstra vie amintirea escapadelor. Acest eveniment conex la Touristica este deschis și publicului și înscrierea se face printr-un mail dat la office@liberoevents.ro.

Mai multe informații despre programul evenimentului puteți regăsi pe www.touristica.ro.

Vă așteptăm cu drag!

Libero Events este o agenție de evenimente B2B și B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului.

Va asteaptă la: Touristica, Deco Show, Health & Beauty Show, The Woman, Tecomm, Book Show.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.