Clujul Gotic by Transylvania Quest în parteneriat cu ordinul arhitecţilor din România – filiala Transilvania

0
gotic
Dacă sâmbătă, 23 martie, nu aveți program, vă invit la eveniment foarte drăguț și în același timp, educativ! !
Dacă iubești Clujul, invită-ți prietenii la un joc interactiv prin care veți descoperi mistere care se ascund între zidurile cetății!

Vă invităm să descoperiți împreună cu Transylvania Quest și OART patrimoniul gotic al orașului Cluj-Napoca. Vi se pregătește un joc interactiv în care veți afla lucruri noi despre clădiri binecunoscute și veți avea totodată ocazia de a vă demonstra cunoștințele de istorie ale Clujului.

În aproximativ 2 ore veți avea de parcurs un traseu tematic, ghidați de povestirea cronicarului anonim, ale cărui însemnări va trebui să le descifrați.

Pregătiți-vă pentru redescoperirea orașului într-un mod inedit și creativ, în care vă veți testa abilitățile de orientare, de comunicare și de muncă în echipă.

Înscrierile se fac la adresa: office@transylvaniaquest.ro și la numărul de telefon 0748 525 683. Taxa de participare este de 25 ron/pers. Numărul maxim de participanți: 20 de persoane.

Vă așteptăm!

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
preparate culinare de vară
5 sugestii de preparate culinare de vară

În căutare de preparate culinare de vară sănătoase Încercăm să realizăm preparate culinare de vară cât mai sănătoase. Profităm de...

Close