Top modele cercei damă preferați

Accesoriile ne fac viața mai frumoasă și ținutele mai deosebite. Noi, femeile, iubim accesoriile și ne place să le schimbăm des. Tendința este de a avea mereu cercei noi, în modele cât mai variate.

Există cercei pe care îi cumpărăm și urmează să fie purtați doar la ocazii deosebite. Bineînțeles că există și cercei damă de care ne îndrăgostim și îi purtăm zilnic. Sunt acei cercei din aur sau argint, modele care pot fi purtate zi de zi, dar fără să te plictisești și potriviți la mai multe ținute.

Ce modele de cercei damă preferă femeile?

Întotdeauna va exista o pereche de cercei damă preferați. Este perechea care poartă noroc, a fost primită de la cineva special sau este cadoul primit într-un moment deosebit.

Dar pentru că femeile își schimbă des ținutele, vor simți nevoia să schimbe și cerceii. O mare pasiune există pentru cercei rotunzi mari. Ei sunt de mare efect, potriviți la diferite ținute și ies bine în evidență.

Tare iubiți sunt și cerceii de sezon.

Fiecare anotimp și sărbătoare vine cu noi modele de cercei. Tentația există, dar și dorința de a avea ceva nou. Pentru vară, sunt apreciați cerceii colorați, veseli, cu multe pietre colorate. Pentru sărbătorile de iarnă, sunt iubiți cerceii cu modele de iarnă, dar și cei eleganți cu pietre mari.

Doar pentru evenimente elegante, femeile vor opta pentru seturi de bijuterii. Altfel vor prefera să combine cerceii preferați cu brățările preferate.

**Cerceii damă din aur și argint sunt tot mai apreciați

Bijuteriile din aur și argint au devenit tot mai apreciate și mai des achiziționate. Sunt cerceii la care apelăm cel mai des pentru că știm că nu sunt sensibili și se potrivesc de minune cu orice ținută.

În plus, accesoriile din aur și argint reprezintă și o bună investiție. Modelele nu se demodează și pot fi transmise din generație în generație.

**Modele mici versus modele mari

Eu prefer cerceii mai mici, cu multe pietricele, albe, negre sau colorate. Prietena mea preferă cerceii mari, colorați, cei care atrag privirea de departe. Deși îmi plac și mie, mi se pare că nu mi se potrivesc și optez extrem de rar pentru ei. Suntem diferiți și e bine că suntem așa, piața de accesorii este extrem de variată și fiecare își poate găsi cerceii preferați și potriviți.

Este important să ne găsim stilul

Există multe modele de accesorii. Trebuie doar să găsim ce ni se potrivește mai bine. Ideal ar fi să avem mai multe tipuri de bijuterii potrivite la ocazii și ținute diferite. Talentul unei femei trebuie să se reflecte în capacitatea de a asorta bijuteriile cu ținuta și evenimentul.

Chiar dacă adorați unele bijuterii, e bine să știm când să le purtăm. Uneori chiar se impune să purtăm ceva mai elegant, mai sofisticat. Bijuteriile de suflet nu își pierd valoarea dacă la o petrecere, optăm pentru alți cercei.

Bucurați-vă de fiecare bijuterie în parte. Alegeți să purtați cercei damă deosebiți pentru o stare de spirit mai bună!

3 thoughts on “Top modele cercei damă preferați”

  1. Din pacate, eu nu am gauri, dar optez ocazional pentru clipsuri. Imi plac cerceii micuti si delicati/eleganti, cu modele celeste, sau cei lungi care au un stil mai magic. Prefer variantele argintii cu toate ca am si pe auriu si modele colorate.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.