Tot ce trebuie să știi despre machiajul de sărbători

Perioada de dinainte de sărbători este tare frumoasă, chiar dacă obositoare. Alergăm după cadouri pentru cei dragi și pentru cumpărături. Pregătim casa și preparăm preparate culinare pentru masa de sărbători. Din păcate, de cele mai multe ori finalizăm treaba cu puțin timp înainte de a veni musafirii.

Ne dorim ca totul să fie perfect și să strălucească de sărbători. Dar să nu uităm că și noi trebuie să strălucim și să ne bucurăm alături de cei dragi. Oboseala acumulată în aceste zile prea lungi se va reflecta pe fața noastră. Noroc că produsele de îngriijire și de make up pot face minuni.

Machiajul de sărbători te ajută să strălucești

Probabil te vei simți foarte bine dacă reușești să faci un duș. Însă îți garantez că dacă te vei machia va dispărea oboseala și îți va schimba și starea de spirit. Nu subestima niciodată puterea machiajului.

**Îngrijire completă a tenului

Cât timp faci ultimele pregătiri, aplică o mască pe față și una pe zona ochilor, de preferat cu acid hialuronic. Va estompa cât de mult liniile fine și va da un boost pielii.

Hidratează bine tenul cu apă termală, folosește un ser pentru luminozitate și aplică o cremă hidratantă. Baza de machiaj este foarte importantă. Va ajuta ca produsele folosite să se așeze bine și să reziste mai mult.

**Machiaj complet de sărbători

Dacă de obicei te machiezi natural, acum e momentul să încerci machiajul de sărbătoare la care tot visai. Pentru un astfel de machiaj, accentul se pune pe ochi. Optează cu încredere pentru gene 3D și te vei simți ca o zână. Efectul acestor gene este de poveste, iar ochii tăi vor fi mult mai expresivi.

Când spunem sărbători, ne gândim la mult sclipici. Machiajul ochilor va trebui să cuprindă glitter, de preferat pigmenți ochi care vor face machiajul perfect pentru sărbătoare.

Fondul de ten și pudra trebuie să se completeze perfect. Nu uita de corector și anticearcăn dacă e nevoie. Pudra de contur poate sublinia trăsăturile feței, iar blushul va face ca tenul tău să arate mai frumos.

**Rujul este important în machiajul de sărbători

Am remarcat că femeile se împart în două categorii când e vorba de rujul de sărbători. Multe optează pentru un ruj roșu foarte puternic, elegant. Însă unele preferă să opteze pentru ruj în nuanțe nude, calde, poate chiar doar gloss.

Cel mai important este ca buzele noastre să fie hidratate bine, să nu fie uscate, rujul se va aplica greu. Aspectul va fi neplăcut. Folosește un scrub pentru buze. Aplică un ulei de buze sau balsam câteva minute. Abia apoi conturează bine buzele cu un creion. Aplică primer de buze, va face ca rujul să reziste mai bine. Rujul se aplică cu mare grijă, în două straturi, iar surplusul se îndepărtează cu un șervețel.

După duș, aplică o loțiune de corp cu puțin sclipici. Îmbracă cea mai frumoasă ținută a ta, completeaz-o cu accesorii și parfumează-te! Bucură-te de sărbători alături de cei dragi pentru că o meriți din plin!

2 thoughts on “Tot ce trebuie să știi despre machiajul de sărbători”

  1. Eu sunt makeup artist iar perioada sărbătorilor e preferata mea😅🥳 Mult sclipici, îndrăzneală și gene false. Eu de obicei ma machiez mai intens pt ca asa îmi e stilul…nu ma regăsesc niciodată în nude-uri.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.