Cărțile noi sunt marea mea pasiune

Cea mai mare pasiune a mea o reprezintă cărțile noi. Îmi place la nebunie să citesc și prețuiesc enorm fiecare lectură. Toate cărțle sunt bune, însă este normal ca nu toate să fie pe placul nostru. Varietatea de pe piață satisface toate gusturile. Niciodată nu poți rămâne cărți de citit.

Mă bucur din suflet când autorii mei preferați publică o nouă carte. Le aștept cu sufletul la gură, le cumpăr rapid și le citesc cu drag. Fiecare autor are propriul stil de a scrie, dar tot nu mă pot plictisi de cel preferat.

Achiziționez mereu cărți noi deși nu mai am loc în bibliotecă

Iubesc cărțile și încerc să cumpăr constant cărți noi. Le citesc cu drag și le așez în biblioteca mea. Din când în când, îmi place să le rearanjez pe rafturi și uneori recitesc pasaje din cărțile preferate.

Un autor drag mie este Mario Vargas Llosa și cărțile lui se regăsesc în biblioteca mea. Titlurile care mi se par deosebite le ofer cu drag cadou și celor dragi. Încerc cât de mult pot să ofer cadou cărți pentru că vreau cât mai mulți oameni să iubească lectura.

O mare parte din volumele mele sunt cărți ficțiune. Am remarcat că această categorie este tot mai apreciată. Fiecare an are o tendință în ce privește cărțile. Eu pot doar să mă bucur când aud că oamenii își comandă cărți pe care le și citesc.

Cărțile noi sunt întotdeauna o bună idee de cadou

Poți să faci oamenii să iubească lectura, dacă te văd pe tine citind mereu o carte sau te aud vorbind cu pasiune despre cărți. O bună metodă de a le deschide apetitul pentru lectură este să le oferi cadou cărțile potrivite care să-i cucerească de la primele pagini.

Oferă constant cărți bune cadou. Propune să faceți o comandă de cărți comună. Spune-le despre oferte atunci când sunt de neratat. Discută despre poveștile minunate pe care le-ai descoperit recent. Nu uita să menționezi despre beneficiile cititului.

Consider că fiecare casă trebuie să aibă o bibliotecă cu titluri variate

Bunicii și părinții mei au avut o bibliotecă impresionantă. Ajunsă la casa mea, primul gând a fost să am un loc unde să îmi organizez o bibliotecă. 10 ani mai târziu, biblioteca mea este neîncăpătoare, dar asta nu mă împiedică să comand cărți.

Iubesc cărțile și cumpăr cărți când sunt bucuroasă, dar și când sunt tristă. Cărțile noi reușesc mereu să îmi aducă zâmbetul pe buze. Și sunt extrem de fericită când primesc cărți cadou!

8 thoughts on “Cărțile noi sunt marea mea pasiune”

  1. iubesc cărțile și, la fel ca tine, niciodată nu mi se pare că am destule. Deși, nici nu mai am loc pe unde să le depozitez. Și nici să mă opresc din cumpărat altele noi.
    Felicitări pentru articol!

    Reply
  2. Si eu sunt iubitoare de carti noi. Imi place mirosul lor si secretele pe care le ascund. ^_^ Parca niciodata nu sunt suficiente. Cam greu cu spatiul, trebuie sa ma decid in acest an ce sa fac la acest capitol. 🤣

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.