Top jocuri pe mobil în 2019

14

Top jocuri pe mobil în 2019

Lumea jocurilor nu încetează să ne fascineze și să ne atragă ca un magnet. Timpul trece, jocuri noi apar. Pentru că nu ne lăsăm telefoanele din mâna uneori nici la baie, jocurile sunt cea mai interesantă metodă de a ne petrece sau înveseli timpul. Anul 2019 nu face o excepție, ci dimpotrivă: ne aduce jocuri noi din ce în ce mai palpitante. Dezvoltatorii înregistrează un foarte mare succes scoțând pe piață jocuri pentru modelele Android care sunt mai accesibile ca preț decât concurentele lor de pe cealaltă parte a oceanului.

Jocurile Android pot fi descarcate de cele mai multe ori gratis din Google Play, care are orice pentru oricine și orice gusturi. În funcție de recenzii și numărul de descărcări putem face ușor un top al celor mai îndrăgite jocuri pe mobil din ultima vreme.

1.Stack Ball

Acest joc se află în top datorită celor 10 milioane de descărcări și celor 120 000 de recenzii primite a căror medie este de 4.3 steluțe din cele 5 disponibile. 4.3 înseamnă că este unul dintre acele jocuri pe care utilizatorii nu regretă că le-au instalat pe telefon și le place atât de mult încât și-au luat din timp să lase o recenzie încuranjându-i și pe ceilalți să îl încerce. Deși telefoanele devin tot mai inteligente, un trend general în industria jocurilor este ca jucătorii să prefere jocurile din ce în ce mai simple ca design și efecte. Aceștia caută să se relaxeze jucând un joc ce nu necesită mari strategii, ci mai degrabă este ușor și rapid de jucat. De aceea acest joc cu biluțe a ajuns pe locul unde este acum.

2. Color Hole 3D

Nici acest joc nu se distanțează de linia generală detaliată mai sus. Un joc relativ simplu, cu o dimensiune de 40MB, a ajuns să fie instalat și apreciat de mai mult de 5 milioane de utilizatori din întreaga lume. În cele peste 100 de nivele pe care le oferă, jucătorii nu au timp să se plictisească și cel mai des creează dependență. Seamănă ca mod de joc și design cu un joc de biliard, dar pentru a-l juca tot ce trebuie jucătorul să facă este să elibereze placa de joc, lucru care este mai complicat decât ar părea.

3. Life is a game

Următorul joc este unul pe care chiar dacă nu îl cunoști, vei fi tentat să îl descarci din curiozitate, doar să vezi despre ce este vorba de fapt. Titlul este cel care agață și atrage utilizatorii care caută un joc nou care să îi fascineze. “Viața este un joc” este un joc pe mobil cu o grafică mai ciudată, inspirată de anii ’80 și care, la prima vedere, nu te-ar atrage, dar pentru că oamenii au fost curioși de ce are de oferit a ajuns în topul celor mai descarcate si apreciate jocuri din Google Play. De ce îl descarcă oamenii? Poate pentru că în descriere producătorii jocului au pus ceva interesant: jocul este o simulare a vieții unui om de la naștere la moarte. Ce alt joc îți poate oferi așa ceva? De aceea, recenziile i-au adus un scor de 4.4 din 5.

4. Book of Ra Deluxe

Book of Ra este jocul fanion al celor de la Novomatic și este unul dintre cele mai jucate sloturi în cazinourile din toată lumea, atât online, cât și landbased. Tema jocului este inspirată din  legendele vechilor egipteni. Astfel pe rolele de joc vom găsi simboluri arhicunoscute: Cartea Morților, zeul Ra, Ankh – viața veșnică, Anubis și multe altele. Jocul este disponibil în toate cazinourile licențiate din România de ONJN. De exemplu, pe www.vladcazino.ro găsești întreaga colecție de sloturi care au ca temă Egiptul antic: Book of Ra, Book of Dead, Rise of Ra, Queen Cleopatra și Egypt Gods.

5. House Paint

Ultimul joc despre care vom vorbi are nu mai puțin de 10 milioane de jucători în întreaga lume. Nu conține mașini, biluțe și nici nu trebuie să omori oameni pentru a trece la următorul nivel. De fapt, nici cuvinte nu conține, dacă la asta îți zbura gândul. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să picteze câteva case. Aici iese la iveală spiritul de întreprinzător și meșter al românului care vrea să le facă singur pe toate, dar mai ales să îți facă locuința exact cum îi place.

Obișnuiești să joci diverse jocuri pe mobil? Care este jocul tău preferat de pe telefon? Ai jucat vreunul din aceste jocuri, care te-ar tenta?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

14 Comments

  1. Sincera sa fiu, nu stiu nici unul dintre acestea. Ma joc Candy Crush, dar nici la asta nu apelez foarte des sau mai am un joc pe tableta ceva cu bucatareala si chiar nu=i retin numele acum. Il recunosc dupa iconita. Treptat mi-am mai pierdut interesul pentru jocuri si apelez la ele destul de rar, atunci cand am putin timp liber sau inainte de somn

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Între surori de Kristin Hannah
Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

Între surori de Kristin Hannah - bestseller de vacanță Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi...

Close