Creează amintiri de neuitat la LittleSunshine Studio

25

Creează amintiri de neuitat la LittleSunshine Studio

LittleSunshine Studio a înțeles dorința oamenilor de a imortaliza momente deosebite din viața lor. Emoțiile ne încearcă în diverse etape ale vieții. Ne dorim să le păstrăm cât mai mult în sufletul nostru. Amintirile sunt cele care ne rămân și tânjim după ele. Albumele foto sunt cele mai îndrăgite amintiri. Dar reprezintă și cel mai bun cadou pentru cei dragi nouă.

Cele mai prețioase poze sunt cele cu micii îngerași care apar în viața noastră. Prețuim fiecare gest și fiecare zâmbet. De ce să nu îl imortalizăm pentru totdeauna? Ședințele foto realizate într-un studio foto București te pot surprinde plăcut. Apelează întotdeauna la profesioniști pentru amintiri deosebite.

LittleSunshine Studio

De ce ședințe foto la LittleSunshine Studio?

Dorința de a deveni părinte e cea mai arzătoare. Bucuria din ochii viitoarei mămici este o strălucire permanentă. Sarcina înfrumusețează o femeie. Maternitatea este o etapă atât de frumoasă încât e păcat să nu o imortalizăm. Ședințele foto cu viitoarea mămică și tatăl nerăbdător sunt pline de emoție. Iată de ce e bine ca aceste momente să fie surprinse de o echipă de fotografi profesioniști.

Copiii cresc extrem de repede. Și ne dorim să avem amintiri cu ei din toate etapele. De la primele zile de la naștere până devin adolescenți. Majoritatea părinților optează pentru ședințe foto cu nou-născutul pentru că e ușor de lucrat cu ei. Mare parte din timpul ședinței foto, ei vor dormi. În plus, apelând la o echipă cu multă răbdare și imaginație, vom avea poze de neuitat cu copilașii.

Mini sesiuni foto cu diverse ocazii

Regret din suflet că nu am prea multe poze din copilăria mea. Majoritatea sunt de la serbări la grădiniță și școală. Prea puține din vacanțe, de la petreceri sau de sărbători. Iată de ce vă recomand să realizați cât mai multe poze.

Sărbătorile înseamnă bucurie, emoție. Toate sărbătorile sunt mai încărcate de emoție după ce vine pe lume un bebeluș. De ce să nu păstrăm amintiri de la fiecare Crăciun? În plus, cele mai frumoase cadouri pe care le putem oferi bunicilor și rudelor apropiate ale familiei, sunt albume sau rame cu fotografii de sezon.

Fotografiile sunt cele mai prețioase amintiri

Am considerat mereu pozele cele mai prețioase amintiri. Optăm pentru ședințe foto în momentele noastre deosebite. Ne dorim să nu uităm bucuria din acele momente. Și putem păstra emoțiile, bucuria doar prin fotografii realizate de oameni pasionați de artă, frumos și oameni.

An de an, îmi place să răsfoiesc albumul de la nunta noastră. Și acum mă trec fiorii când mă uit la poze. Mă uit la fotografiile cu finuții noștri botezați. Îmi dau seama cât de repede trece timpul. Și cât de mult au crescut. E incredibil cum trece timpul și e păcat să nu rămânem cu amintiri frumoase, palpabile. Pentru mine, pozele reprezintă cele mai frumoase amintiri.

LittleSunshine Studio

  • Dacă vă doriți să aveți amintiri de neuitat, apelați cu încredere la studio foto LittleSunshine Studio.
  • Dacă vă doriți să oferiți un cadou unei familii dragi, oferiți cadou mini-ședințe într-un studio foto.

Vouă vă plac fotografiile? Obișnuiți să răsfoiți albume vechi pentru a vă reaminti anumite momente sau evenimente frumoase din viața voastră? Ați apelat la studio foto pentru ședințe foto deosebite? 

 

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

25 Comments

  1. Desi eu sunt foarte econoama, am facut cateva sedinte photo profi pentru baietelul nostru si au meritat fiecare banut.

  2. Imi plac fotografiile si am cateva albume acasa, Nu am o sedinta foto profesionala pentru copil , insa imi place ideea, Asa imirtalizezi momente și impostaze unice

  3. da-ti seama ce bucurie si veselie pe un copil de 3-4 ani, sa ii arati astfel de poze delicioase cu el, de cand era bebelus. Sa mai zic si de pozele pe care le va putea arata prietenilor mai tarziu? Nu poze pe burta, in fundul gol, cum aveam noi.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Între surori de Kristin Hannah
Între surori de Kristin Hannah recomandare carte

Între surori de Kristin Hannah - bestseller de vacanță Între surori de Kristin Hannah este cartea pe care mi-ar fi...

Close