Top 10 recomandări seriale pentru toate gusturile

13

Recomandări seriale de văzut în weekend

Ne place să ne uităm la seriale, seara. Sau de sărbători, când avem timp liber. Am adunat câteva nume bune. Și m-am gândit că mai sunt iubitori de seriale. Așa că v-am pregătit un articol cu recomandări seriale.

Nouă ne place să ne uităm pe laptop, online. Cu siguranță, pot fi descărcate. Depinde cum vă e mai comod. Noi ne uităm la câteva episoade într-o seară. Și preferăm să stăm comod în pat. Și să putem pauză când dorim. Iată un motiv pentru care nu ne uităm la televizor.

Top 10 recomandări seriale

Le voi scrie în funcție de cum îmi amintesc. Nu este un top al preferințelor mele. Serialele mele preferate rămân Sex and the city și Desperate housewifes.

1. Fabrica de bani – La casa de papel

recomandări seriale

Serial de acțiune, crimă, mister. O poveste interesantă, care reușește să te captiveze. Serialul este despre un jaf, foarte bine pus la punct. Există un profesor care gândește jaful. El racolează mai mulți infractori, mai mici sau mai mari. Le pune la dispoziție casă și mâncare. Și împreună pregătesc strategia jafului.

2. Dynasty

recomandări seriale

Unul dintre serialele văzute de sărbători. Un serial lejer, un pic de telenovelă, multă acțiune. Nu ai cum să te plictisești. Nu are cum să nu îți placă. Un tată foarte bogat cu doi copii rebeli. El deține o mare companie. Se îndrăgostește și se căsătorește cu o angajată. Angajată, care ascunde multe secrete. Deși dragostea pentru el e sinceră, secretele îi pot da viața peste cap. Intră în rivalitate cu fiica vitregă când primește funcția dorită de fiică. Un serial presărat cu momente vesele, dar și triste.

3. Power

recomandări seriale

Este unul dintre serialele la care aștept continuare. Sper să mai fie. Ghost deține un club de noapte extravagant. Însă el duce o viață dublă. Clubul este doar pentru spălarea banilor proveniți din traficul de droguri. Situația se complică când el o revede pe iubita din liceu. Iubită care acum lucrează în poliție. Când te ocupi de droguri, ai și mulți dușmani. Uneori și pritenii te trădează. Însă trebuie să fii calculat și să ieși din toate, curat. Așa cum face Ghost.

4. New Amsterdam

recomandări seriale

Deși nu îmi plac serialele cu spitale și medici, acesta e atipic. Directorul spitalului încearcă să facă tot ce poate pentru spital. Dar și pentru comunitate. Chiar cu prețul familiei sale. E interesant cum face slalom printre probleme. Cum pune pe primul plan, spitalul! Chiar și când primește o vestea rea pentru el, pe primul plan rămâne spitalul și pacienții.

5. Shooter

recomandări seriale

Un serial de acțiune. Fost pușcaș marin, lunestist decorat, este rugat să se întoarcă pentru o misiune. Și nu orice misiune, ci protejarea președintelui. Acceptă cu greu, parcă presimțind ce va urma. De fapt, totul este o înscenare împotriva lui. Fuge și încearcă să-și dovedească nevinovăția. Și încearcă să descopere cine și de ce l-a trădat.

6. Breaking Bad

recomandări seriale

Unul dintre serialele care m-a captivat pe parcurs. La început, am vrut să-l abandonez. Dar la sugestia prietenilor, am urmărit 1-2 episoade, până m-a prins. Un profesor de chimie află că are cancer și va muri. Are o soție însărcinată și un copil bolnav. Singura lui grijă e cum va trăi familia fără ajutorul lui. Așa că decide să pună capăt vieții de om bun și corect. Își amenajează un laborator unde va produce metamfetamină. Se împrietenește cu Jesse care îl introduce pe piața drogurilor. Își dorește doar să adune bani necesari familiei. Dintr-un om blând, ajunge un traficant de droguri capabil să ucidă dacă e necesar pentru bunul mers la afacerii.

7. Black Mirror

recomandări seriale

Un serial atipic. Episoadele nu au nicio legătură unul cu celălalt. Unele episoade mi s-au părut greu de digerat, fără logică. Altele au fost o temă bună de gândire. De exemplu, că oamenii pot fi ”rated”. Primesc steluțe unii de la alții. În funcție de cota ta, poți avea diverse beneficii. Te prefaci mereu că totul e roz, deși nu e. Iar când izbucnești, vezi unde poți ajunge. Un alt exemplu ar fi, episodul în care alții pot avea acces la amintirile tale. Iar dacă încerci să le ștergi pentru ca alții să nu afle, rămâne  alb. Deci nu poți ascunde nimic, niciodată. Acesta intră la recomandări seriale pentru cei cu răbdare multă.

8. The Fall

recomandări seriale

Acest serial mi-a dovedit încă o dată că oamenii nu sunt ceea ce par a fi. În spatele unui bărbat, familist convins, poate să zacă un criminal fără suflet. Vorbim de un criminal din Belfast. Ucide doar fete tinere, frumoase. După ce le ucide, le aranjează frumos și le machiază. Însă pe urmele lui, pornește o polițistă vigilentă. Va reuși să-l prindă? Cu ce preț îl va băga în pușcărie? Trebuie să aflați singuri.

9. The Crown

recomandări seriale

Este serialul la care mă uit singură. Soțul are nevoie de mai multă acțiune. Eu prefer serialele, filmele și cărțile cu parte de istorie. The Crown este serialul care ne prezintă viața Reginei Elisabeta a II-a. Aveam câteva curiozități legate de viața ei. Deși citisem o carte despre regină, și serialul mi-a adus detalii noi. Merită văzut, mie mi-a plăcut mult.

10. Riverdale

recomandări seriale

Încă un serial la care mă uit singură. Am început cu soțul, dar pe el nu l-a prins. Așa că am rămas singură să-l urmăresc. Serial cu adolescenți de liceu, copii bogați și familii rivale. O moarte tulbură liniștea comunității. Să fie crimă, să fie sinucidere? Dar de ce? Când băiatul provenea dintr-o familie foarte bună? Din dragoste se întâmplă multe. Din cauza familiei, trebuie să ia o decizie pentru binele lui. Însă ce secret vor să ascundă cele două familii rivale? Urmăriți serialul!

10 recomandări seriale pentru toate gusturile

Aceste recomandări de seriale sunt pentru toate gusturile. Avem istorie, comedie, dramă și mister. Fiecare serial este deosebit în felul lui. Eu aștept episoade noi din fiecare. Mi-ar plăcea ca unele să aibă continuare. Mai mult, mi-ar plăcea să am timp să urmăresc mai multe seriale, dar și documentare.

Voi ați văzut aceste seriale? Care v-a plăcut mai mult din aceste recomadări seriale? Ce alte seriale interesante îmi puteți recomanda? Care este serialul vostru preferat?

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

13 Comments

  1. Nu urmăresc nici unul dintre cele 10 , în schimb am altele (cred că tot vreo 10) pe care le urmăresc.Eu sunt mai pe alt gen . Riveralde ma batea gandul să il urăresc, trebuie să prind o seara fara celelalte seriale si poate ma bag si la el.

  2. Chiar am pe lista câteva din serialele pe care le-ai recomandat. Am început sa urmăresc serialele de pe Netflix. Îmi plac cele mai vechi sau care s-au terminat pentru ca nu am răbdare sa aștept următorul episod sau sezon 🙈

  3. Aveam o perioada cand urmaream seriale insa de cevea timp, mai aexact de cand a venit baietelul pe lume , foarte putin. Sa stii ca am pus la favorite articolului, mi-ai dat niste sugestii faine tare, maia les ca unii actori dina ceste seriale imi plac la nebunie.

  4. Iti recomand si eu cateva care mi-au placut. Povestea slujitoarei este cel mai bun serial ever pe care l-am vazut pana acum. Din pacate am ajuns la zi cu episoadele si pana apare unul nou aproape ca uit ce s-a intamplat inainte. Este bun de tot …. ma vei pomeni
    Orphan Black este un serial interesant care se si termina. cred ca este printre putine seriale urmarite de mine care nu mai au continuare. Mi-a placut si asta si este interesant

  5. Breaking Bad e singurul pe care l-am incercat si nu m-a prins. Stiu ca ai zis sa mai incerc, dar sigur nu o voi face. Shooter cred ca l-a vazut sotul meu. In rest, nu-mi place sa recunosc, dar la filme nu cred ca suntem pe aceeasi lugime de unda 😀

  6. Am un prieten care nu se uita la seriale sau filme daca nu sunt in limba engleza. Face o greseala mare pentru ca serialul La casa de papel este unul dintre cele mai bune din acest an.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
city break în Sibiu
Ai nevoie de o pauză? Alege un city break în Sibiu!

Nevoie de o pauză? Alege city break în Sibiu! City break în Sibiu poate fi o bună alegere dacă simți...

Close