Alege o ținută Mahoni pentru o iarnă colorată

40

Alege o ținută Mahoni pentru a avea zile colorate

O ținută Mahoni colorată îți poate face iarna frumoasă. Iarna ne aduce frig și zăpadă. Tindem ca în zilele reci să optăm doar pentru ținute închise la culoare. De ce? Nu știu și nu reușesc să înțeleg. Însă s-a dovedit că hainele colorate ne fac să zâmbim. Culorile ne fac mai încrezători. Cel mai important, hainele colorate ne fac să arătăm mult mai bine.

Mahoni este un magazin online. El ne oferă o gamă variată de haine și accesorii. Am remarcat că oferă multe haine colorate. Pentru acest lucru, au primit o bilă albă de la mine.

Vă propun o ținută Mahoni colorată pentru zile de iarnă

Multă lume mă întreabă de ce culori, iarna? Nu se murdăresc? Nu se pătează? Și am un veșnic răspuns, mașina spală, toate se pot curăța. Trebuie să uităm de mentalitatea învechită de a purta haine negre. Nu opta pentru haine negre doar ca să nu se vadă petele. Și pe negru se văd la fel stropii de zăpadă topită.

Deci, curaj! Haine colorate, vara! Iar iarna, la fel de colorate. Și vei vedea că vei zâmbi mai des!

 • Iarna și rochiile tricotate

Ar fi bine să ne învățăm să purtăm rochii mai des. Rochiile tricotate sunt ideale iarna. Călduroase, confortabile, sexy! Cum să nu avem o rochie tricotată în dressing? Și ce ziceți de un gri cald? Parcă ne simțim mai bine. Ne vine să zâmbim. Ne strălucesc ochii. Iar dacă are și un guler înalt, putem uita de fular.

ținută Mahoni

 • Cojoc colorat pentru zile geroase

Am avut mereu o atracție pentru cojoace. Din piele sau imitație, cu blăniță interior și exterior, ne dă un aer sexy. Mi se pare o combinație potrivită. Fiind de culoare deschisă, cum e acest cojoc crempoate fi ușor asortat. Se potrivește la ținute casual, dar și sport. Merge de minune cu o rochie tricotată. Crem cald, gri cald, parcă nici frigul nu îl mai simțim.

ținută Mahoni

 • Ghete comode, dar chic

Eu nu sunt fan tocuri, cu atât mai puțin iarna. Având în vedere că iarna aceasta ne-a adus multă zăpadă, tocurile nu ne prea ajută. Așa că eu aș opta pentru ghete comode, practice. Dar chic! Le prefer pe cele din piele întoarsă, chiar dacă sunt imitație. Mă mai uit și la detalii. Dacă alege ghete negre să aibă și ceva colorat. De exemplu, niște detalii de culoare roșie, cum sunt aceste ghete de la Mahoni. Iarna, mai ales când e zăpadă sau gheață, vă recomand încălțăminte comodă. Aceste ghete fac combinația dintre rochia tricotată și cojocul crem, una de invidiat!

ținută Mahoni

Combină culori și texturi pentru o ținută Mahoni chic

Nu vă feriți să combinați culori și texturi. Încercați! Îndrăzniți! Clasicul trebuie să facă loc modernului. Optați pentru ținute cât mai confortabile și care să vă avantajeze. Astfel vă veți simți mai încrezătoare. Există multe surse de inspirație. Căutați idei și aplicați ce vi se potrivește. Și ce vă place! La rândul vostru, puteți fi sursă de inspirație pentru cei din jur.

Ce părere aveți de combinația propusă de mine? V-ar plăcea să purtați cele trei piese alese? Ce culori purtați cel mai des, iarna?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

40 Comments

 1. Si mie mi-ar placea sa ma imbrac elegant mai des in anotimpurile reci, dar nu prea imi iese… 😟 Sunt cam friguroasa de fel!

 2. Imi plac la nebunie ghetele pe care le-ai ales, chiar daca nu le-as purta cu rochie si cojoc pentru ca nici nu as gasi marimea mea si nici nu sunt pe stilul meu. Eu le-as combina cu o pereche de blugi si un pulover simplu. Asta nu inseamna ca nu imi plac rochiile. Le-as purta si eu daca as avea mai multa incredere in mine.

 3. Faina tinuta aleasa. Getele sunt tare finute si rochia tricotata imi place foarte mult. Cojoc mi-ar trebui mai lung, la cat de frig este zilele astea…

 4. Ador aceste rochii tricotate. Am purtat si eu cand eram mai tinerea, tricotate de mine. Ma tenteaza si acum, dar silueta mea nu cred ca mi-ar mai permite. Si ghetutele sunt super faine. Imi place Mahoni.

 5. Imi plac foarte mult rochiile tricotate si le port iarna cu mare drag. Chiar ieri mi-am comandat o rochie tricotata de pe un site. Imi place cojocelul, am si eu unul dar pe maro. Culorile pe care le port iarna sunt: maro, visiniu, verde, negru.

 6. De la o vreme am învățat să îndrăznesc la mai mută culoare în ținutele mele.
  Deși negrul este o culoare a eleganței, este și trist purtat în exces, ba am observat că are și un efect mai negativ asupra mea.
  Îmi place ce ai ales, deși personal aș fi ales un verde pentru rochie sau altceva decât gri. Dar este gustul meu, deci never mind 🙂
  Apropr de cojocel, am nevoie de unul, dar ceva mai lung. Sper să găsesc pe ”mahoni”.

 7. O iarnă colorată..E cineva care și-ar dori o astfel de iarnă!?
  Felicitări pentru ținută! Ești adorabilă!
  Cojocelul e deosebit de drăguț și foarte călduros, cu siguranță, perfect pentru anotimpul acest plin de alb!

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Comuniune de Ann Patchett
Comuniune de Ann Patchett recomandare lectură

Comuniune de Ann Patchett - bestseller Comuniune de Ann Patchett este un roman nebun. Coperta te atrage, pui mâna pe...

Close