Ținute de plajă must have de la Plaja Biz

Ani la rând mi-am luat costume de baie deosebite de pe site-ul Plaja Biz. Mie îmi place pentru plajă să optez pentru ținute lejere, dar și chic. Astfel că anul acesta, mi-am propus să îmi comand și câteva rochii de plajă de la Plaja Biz. Îmi place că au multe modele, multe culori, chiar am de unde să aleg.

Iubesc cămășile pentru că mi se par comode, dar și practice. Așa că prima comandă de anul acesta a inclus o cămăsă albă vaporoasă pentru plajă. Nu am mai aștept vacanța de vară și am luat-o cu mine când am fost la spa. Mi-am dat seama că am făcut o alegere inspirată, e exact cum mi-am dorit. Iar acum, vreau să vă arăt și vouă ce alte modele mi-au atras atenția.

ținute de plajă Plaja Biz

Ținute de plajă must have

Îmi place ca și pe plajă să fiu trendy, așa că optez pentru ținute lejere, colorate, vaporoase. Trebuie să mă simt confortabil în ele, dar și să fie practice, lejere.

*rochia cămasă

Ai putea crede o cămășă este incomodă, însă din contră, mie cămașa mi se pare lejeră. Mă simt atât de confortabil în cămașă încât și la drum lung optez pentru ea. Evident că nu îmi putea lipsi o rochie cămașă de plajă, vaporoasă, cu nasturi, și detalii drăguțe, ciucuri simpatici. Pe magazinul online, Plaja Biz, găsiți această cămașă de plajă disponibilă în mai multe culori. Eu am ales pe alb, ușor transparent.

*salopetă pentru plajă

Salopeta pe verde mi se pare extrem de sexy. Este prevăzută cu decolteu generos, cu elastic la mijloc și șnururi pentru reglare pe talie. Materialul pare lejer, discret transparent, ideal pentru zile fierbinți de vară. Salopeta este disponibilă și pe bej, dar pe verde îmi place la nebunie.

*rochițe de plajă croșetate

Întotdeauna mi-au plăcut acele rochii de plajă croșetate. Mi s-au părut misterioase doar atât cât este necesar, totuși extrem de feminine. Sunt potrivite tuturor și nu se demodează niciodată.

ținute de plajă Plaja Biz

*set de vară cămașă cu pantaloni scurți

Dacă ești fan, ținute de plajă mai practice, poți opta pentru un set cu cămașă scurtă și pantaloni scurți. Avantajul este că se pot purta și separat, dar și în alte combinații. O ținută comodă, practică de plajă, dar totuși chic.

*rochie lungă de plajă

Rochiile lungi de plajă mi s-au părut întotdeauna extrem de romantice. Poți realiza cu ele niște poze de poveste. Pot părea inconfortabile, dar nu e deloc așa, în plus te feresc mult de razele solare.

*tunica de plajă vaporoasă

Vrei să fii comodă pe plajă? Optează pentru o tunică colorată sau cu imprimeuri. Te vei simți lejeră, ușoară și va fi ușor de îmbrăcat și dezbrăcat.

Pentru mine, ținutele de plajă trebuie să fie chic, sexy, trendy. Dar și ușoare și confortabile, din materiale lejere. Este esențial să fie ușor de îmbrăcat și dezbrăcat, dar și să mă reprezinte. Fiind din materiale subțiri, pot lua în bagajul de vacanță, câte ținute de plajă doresc pentru că nu ocupă mult spațiu.

ținute de plajă Plaja Biz

Aș vrea să știu care este ținuta voastră preferată de plajă, care vă atrage mai mult? Ce fel de ținute de plajă luați cu voi în vacanță?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.