Dichis Shop, accesorii cu pasiune

Sunt o mare iubitoare de accesorii și port zi de zi, cercei, brățări. Pe perioada sezonului rece, schimb doar cerceii, însă cum vine primăvară, accesoriile sunt schimbate tot mai des. Cel mai mult îmi plac brățările, am făcut o adevărată pasiune pentru ele. Iar când vine vorba de cercei, mi se pare că nu am niciodată suficiente perechi.

Dichis Shop este magazinul online de accesorii realizate cu pasiune. Acest lucru se vede din modelele pline de detalii, dar și modul de ambalare. Am fost atrasă de varietatea de modele și culori, și nu am rezistat tentației. Mi-am comandat două seturi tare drăguțe, mi se par potrivite de vară.

De ce accesorii de pe Dichis Shop?

Este adevărat că acum găsim accesorii peste tot, la prețuri pentru orice buget. Însă eu am ales Dichis Shop pentru că sunt inovatori și pasionați de artă. Sunt un atelier cu peste 8 ani de experiență și pun accentul pe aspect, calitate, longevitate. În atelierul cochet, se folosesc de o mulțime de tehnici și materiale variate pentru a crea bijuterii unice.

Gama de produse este atât de variată încât sigur vei găsi multe accesorii de care te vei îndrăgosti. Brățări, inele, pandantive, coliere, cercei, butoni. Modele chic sau smart casual, multe potrivite și pentru evenimente mai deosebite. Aceste accesorii pot fi și personalizate pentru a oferi o bijuterie cu o poveste, un mesaj mai profund. Fiecare produs în parte vine cu garanție și promisiunea de a încânta și bucura la fiecare purtare. Ambalajele dezvăluie într-o mică măsură, ce surpriză te ascunde.

Ce bijuterii Dichis Shop mi-am ales eu?

Am decis să vă arăt ce accesorii mi-am comandat eu, ca să vă inspir. Eu am ales două seturi de cercei cu brățară. Sunt absolut minunate și îmi plac tare mult. Recunosc că m-am pierdut în magazinul online și le-am admirat pe toate, înainte de a mă decide asupra acestor două.

*Trăiește, zâmbește, iubește & Nu regreta nimic

Set brățară din porțelan și cercei de argint, Bleumarin, Bej și Alb

Dichis Shop

Acest set de cercei și brățară de porțelan, m-a atras de la prima vedere. Combină culorile care îmi plac și care se potrivesc cu ținutele mele și celălalte accesorii pe care le port. Brățara este reglabilă, ușoară, și atrage privirile. Bila rhinestone, acea mică piatră neagră din mijlocul brățării, adaugăun efect deosebit acestei brățări.

Cerceii sunt tare eleganți, realizați din argint și cristale mici negre, au o strălucire aparte, și au devenit rapid preferații mei. Dopul este din argint cu silicon în interior pentru a fi confortabili la purtare. Îmi plac accesoriile cu pietre negre, sunt printre preferatele mele.

*Skills are cheap. Passion is priceless.

Set brățară din porțelan și cercei de argint, Turcoaz și Roz

Dichis Shop

Setul acesta va fi preferatul meu de vară. Brățara cu acele mărgele de porțelan, în culori calde de turcoaz și roz, se va potrivit perfect cu rochițele de vară. Cerceii argintii sunt potriviți pentru zi de zi, dar sunt ideali și la o ținută de seară, mai elegantă.

Brățara este reglabilă cu ajutorul unui slide, ușor de setat pe dimensiunea dorită. Cerceii sunt din argint și cristale cu diametru mic. Sunt prevăzuți cu dopuri din argint și silicon în interior pentru un confort maxim.

 Vreau să menționez că accesoriile metalice sunt realizate din inox, pentru o durabilitate crescută. Șnurul din brățări este cerat, tratat special pentru a nu se răsfira.

Accesorii Dichis Shop – ideale pentru a fi oferite cadou

Întotdeauna când trebui să oferim cadou cuiva drag, și dorim să fie ceva special, oferim accesorii. Dichis Shop are o mare varietate de bijuterii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și oferă gravură personalizată. Toate accesoriile vin ambalate într-un ambalaj deosebit, care surprinde și impresionează.

În plus, mesajul din interiorul cutiilor la seturi sau brățări, poate fi schimbat în funcție de mesajul pe care dorim să-l transmitem. Niciodată nu poți da greș cu o brățară sau o pereche de cercei pentru ea, un set de butoni sau o brățară din piele pentru el.

Aș vrea să vă întreb pe voi, cititorii acestui blog de lifestyle, care set vă place mai mult? Obișnuiți să oferiți cadou celor dragi, bijuterii, accesorii?

3 thoughts on “Dichis Shop, accesorii cu pasiune”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.