Vrei confort sporit în casa ta? Alege termostate wireless!

15

Un termostat wireless pentru confortul tău

Amenajarea casei înseamnă atenție la detaliile importante. Facem tot ce e posibil pentru a ne simți bine, acasă. Alegem tot ce e mai bun pentru locuința noastră. Dincolo de partea de amenajări, trebuie să avem în vedere și partea de confort. Ne dorim să avem o casă frumoasă, dar și bine dotată. Și unde să ne odihnim, dar și să ne reîncărcăm bateriile după o zi lungă.

Un termostat wireless poate fi de real ajutor. Are atât de multe avantaje, încât dezavantajele pot fi trecute cu vederea. Noi avem de peste 10 ani în casă. Sincer, nu știu cum m-aș descurca fără el.

Vrei confort sporit în casa ta? Alege termostate wireless!

Era o perioadă în care lumea alegea termostatul clasic. Libertatea de mișcare a adus pe piață, termostatul wireless. Dacă la început lumea a fost reticentă, acum puțini își văd viața fără el. Se credea că, fiind wireless, își va pierde semnalul des. Atfel, vor fi probleme cu încălzirea locuinței. Atât de greșit. Alegând cu atenție termostate wireless de pe piese centrale.ropoți avea confortul mult dorit în casă.

Motive pentru a alege un termostat wireless:

 • îl poți duce dintr-o încăpere în alta, în funcție de camera unde dorești căldură,
 • poți seta cu ușurință temperatura dorită pentru zi și noapte, iarnă și vară,
 • pentru cei pretențioși, există modele cu un design aparte și pot fi controlate prin internet, de pe telefon,
 • bateriile îi asigură o lungă durată de viață,
 • nu trebuie să strici aspectul unui perete pentru a-l monta.

Dacă alegi să achiziționezi un termostat de pe https://www.piesecentrale.ro/, poți beneficia de livrare și montaj în aceeași zi. Aici găsești o gamă largă de termostate wireless.

Au și dezavantaje acest tip de termostate?

De-a lungul celor 10 ani, doar de două ori am avut probleme cu el. Fiind pe final bateriile, termostatul nu a mai dat comanda centralei de a se opri. Astfel că într-o dimineață, ne-am trezit având în casă, o adevărată saună. În plină iarnă, aveam în casă 27 de grade.

Și altă dată, a avut nevoie de un reset. Termostatul nu a mai dat comanda la timp centralei. Aceasta nu a mai pornit și s-a răcit în casă foarte tare.

În rest, alte probleme nu am întâmpinat, iar acestea nu le văd ca și dezavantaje majore. Orice aparat are nevoie de o resetare din când în când. În schimb, e extrem de confortabil să-l am la îndemnă pe noptieră. Pot regla cu ușurință temperatura dorită în casă, cu minim de efort.

Pentru confortul meu, în locuință, am optat pentru termostate wireless și le recomand cu drag tuturor. Voi, pentru ce fel de termostat, ați optat? Sunteți mulțumiți de alegerea făcută? Ce părere aveți despre aceste termostate wireless?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

15 Comments

 1. Tot termostat wireless am ales si noi pentru a-l putea plasa intr-o camera sau alta si a regla centrala termica in functie de temperatura pe care o vrem sau de care avem nevoie in acea camera. Si, asa cum bine ai punctat, nu trebuie sa te pricepi la montaj sau sa gauresti pereti.

 2. Dream big little girl on

  Nu avem o centrala in casa, dar voi tine cont de sfaturile tale atunci cand vom hotari sa instalam una

 3. Iulia Tugui on

  Tot wireless avem si noi acasa si il super recomand si eu. Asa macar poti sa iti setezi temperatura dorita cand vrei si oriunde vrei tu.

 4. Si noi avem si suntem încântați. E util mai ales daca ai camere în care temperatura nu se păstrează cat ai nevoie. De cand il am las geamul deschis de dimineata pana seara, apoi mut termostatul acolo si se încălzește rapid.

 5. Mi se pare o optiune foarte buna. Aveam termostat de perete si pe langa faptul ca strica aspectul, depindea de temperatura din acea camera, care nu era intotdeauna cea dupa care am fi dorit sa fie setat..

 6. Si eu folosesc un termostat wireless si sa stii ca m-am lovit si eu exact de aceeasi problema cu temperatura ridicata atunci cand nici nu ma asteptam. Oricum ar fi, este bun si imi place ideea de a-l folosi

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Festivalul Silvoiței
Festivalul Silvoiței ediția a II-a La Vultureni județul Cluj

Festivalul Silvoiței ediția a II-a - festival de toamnă Festivalul Silvoiței a avut loc în acest weekend, în comuna Vultureni,...

Close