Tendințe în machiaj de respectat

În fiecare an, avem tendințe în machiaj și modă. Mie îmi place să le analizez și să adopt ce mi se potrivește. Dar este și o bună sursă de inspirație când aleg un cadou pentru cineva drag. Nu toate tendințele ni se potrivesc, dar e bine să ne găsim inspirația în ele.

Sunt o mare iubitoare de culori și am grijă să respect tendințele când e vorba de machiaj. Notino îmi este întotdeauna de mare ajutor. Reușesc să găsesc la ei produsele de makeup în noile culori, lucru care mă bucură nespus.

Rujurile sunt baza pentru mine

În perioada pandemiei, am suferit enorm că nu puteam să folosesc ruj. Colecția mea de rujuri era variată și îmi doream să le folosesc. Acum, nu mai e zi să ies din casă fără ruj pe buze.

Sunt adepta rujurilor hidratante, dar folosesc și rujuri mate. Nu uit să aplic balsam de buze dimineața și seara pentru a mă asigura că nu mi se usucă buzele în exces. Optez pentru un ruj roz atunci când îmi doresc puțină culoare pentru buze. Culoarea mea preferată este mov și mă bucur că este o culoare în tendințe pentru rujuri. Deci da, dețin minim un ruj mov și sunt mereu în căutare de rujuri în nuanțe de mov.

tendințe în machiaj

Rujul roșu nu trebuie să ne lipsească

Obligativitatea de a avea un ruj roșu mi se pare exact ca și a avea o rochie neagră în garderobă. E un must have, e mereu în tendințe. Rujul roșu nu se demodează niciodată. Pentru seară, mie îmi place să folosesc un ruj roșu mat peste care aplic un strop de gloss.

tendințe în machiaj

Machiajul ochilor, mereu în tendințe

Am devenit tot mai pasionată de machiajul ochilor după cursul de automachiaj. Stăpânind tot mai bine tehnicile de machiaj, mi-am achiziționat pensule și palete de machiaj. Cum tendințele se tot schimbă, îmi cumpăr și eu, noutățile de care sunt tare încântată.

Pentru mine, este important ca fardurile de ochi să fie pigmentate, să reziste bine. Și un alt aspect important, să aibă și sclipici.

tendințe în machiaj

Paleta de blush este prietena mea de suflet alături de cea de contur. Iar pentru vacanțe, mi-am luat două palete de machiaj multifuncționale. Mi se par tare utile, și în plus nu risc să uit ceva acasă.

Acord mare atenție genelor și sprâncenelor

Mult timp am optat pentru extensii de gene japoneze. Am avut mereu o pasiune pentru gene lungi, dese. Renunțând la ele, am testat rimeluri variate până când am găsit variantele potrivite mie. Mi se pare esențial ca genele să fie frumos definite.

Aspectul sprâncenelor este extrem de important. Eu nu le neglijez niciodată. Trebuie să aibă o formă naturală și conturate perfect.

Tu te inspiri din tendințele anului sau le urmezi întocmai? Cum ți se par tendințele în machiaj din acest an?

4 thoughts on “Tendințe în machiaj de respectat”

  1. Prefer machiaj cât mai aproape de natural, dar mă inspir puțin și din tendințe. Îmi plac rujurile roz ( prea roz!:)) și mov f deschis. Nu prea mă împac cu cele roșii, dar le folosesc în ocazii speciale.

    Reply
  2. Imi place sa am rujuri in culori variate, atat culori de nude, mai pasnice, cat si nuante mai intense (rosu) sau iesite din comun (mov). Acum mi-am luat un roz tropical de la YSL si are o textura hidratanta. Pe viitor urmaresc un ruj rosu mat si rezistent si un ruj mov spre roz, inca nu m-am decis ce iau prima data. 😀

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.