5 sfaturi pentru alegerea unui rucsac

Noile tendințe pun tot mai mult accentul pe comoditate. Pentru că suntem mereu pe fugă, ne alegem ținuta pentru a fi confortabilă. Când vine vorba de accesorii, am observat o simpatie aparte pentru cele mai practice. Tindem să luăm cu noi, pentru a avea la îndemână, foarte multe lucruri.

În geantă, regăsim pe lângă cele obișnuite, o sticlă cu apă, ceva de ronțăit, cosmetice. Pentru că geanta nu mai este încăpătoare, optăm pentru un rucsac. Marele nostru avantaj este că acum există o mulțime de variante chic. Dar un rucsac este tot mai ușor de adaptat la diverse ținute. Nu uita că poți opta și pentru o geantă Under Armour, acest tip de genți fiind tot mai apreciate.

Cum alegem un rucsac ideal?

Tendința este acum de a avea minim de piese și accesorii pe care să le combinăm cât mai potrivit. Așa că ține minte aceste sfaturi când alegi un rucsac.

**Bine compartimentat

Optezi pentru un rucsac pentru că îți dorești ca lucrurile tale să fie la îndemână. Dar cu siguranță, nu îți dorești să răscolești tot interiorul pentru a găsi ce ai nevoie. Rucsacul potrivit trebuie să aibă compartimente mai mici și mai mari, ideal cele mici să fie cu fermoar.

**Cât mai confortabil

Ținând cont că vom avea în rucsac mai multe lucruri, este important să fie confortabil, ușor de purtat. O bună variantă este un rucsac Under Armour, recomandat pentru gradul de confort oferit.

**Siguranță pentru lucrurile tale

Umblați prin locuri aglomerate sau cu mijloace de transport în comun? Obișnuiți să purtați lucruri în valoare în rucsac? Atunci țineți cont și de nivelul de siguranță am rucsacului. Ideal ar fi să aibă fermoare și capse de siguranță, dar și un mic lacăt cu cifru.

**Rezistent în timp

Este important să verificăm și materialul din care e confecționat. Să fie din material impermeabil și rezistent la intemperii, să nu se deformeze. Pe cât posibil, să-și păstreze forma și culorile cât mai mult timp.

**Alege un model trendy

Există atât de multe variante de modele și culori încâ avem de unde să alegem rucsacul potrivit nevoilor noastre. Pentru drumeții și sport, alege unul încăpător, spațios. Pentru a se potrivi unei ținute casual, optează pentru unul puțin mai mic, dar cu elemente de siguranță.

În plus, nu uita că îți poți personaliza rucsacul, cu accesorii drăguțe pentru a-i oferi o o notă aparte. Mie îmi place să cumpăr din vacanțe diverse brelocuri pentru a le putea schimba în funcție de vibe-ul meu și de sezon.

Tu cât de des optezi pentru un rucsac? Care sunt caracteristicile care contează cel mai mult pentru tine în alegerea lui?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.