Descoperă două suplimente nutritive în ajutorul antrenamentelor la sală

20

Ești pasionat de antrenamente la sală?

Îmi place să văd tot mai mulți oameni atrași de un stil de viață sănătos. Observ că tot mai mulți prieteni aleg să facă sport. Antrenamentele zilnice nu sunt ratate niciodată. Recunosc, mi-ar plăcea să merg și eu la sală cu atâta pasiune. Poate așa aș avea rezultatele mult visate.

Antrenamentele la sală necesită timp, energie, pasiune. Însă nimic nu e prea greu atunci când îți dorești să arăți bine. Sacrificiile de azi sunt pentru corpul frumos și starea de bine de mâine. Mersul la sală te ajută mult să ai corpul dorit. Dar te și ajută să fii mai energic. Iar când ai nevoie de un impuls sau rezultate mai rapide, poți apela la suplimente nutritive.

suplimente nutritive

Descoperă două suplimente nutritive care te pot ajuta la sală

Uneori corpul poate avea nevoie de ajutor. Mersul la sală, o alimentație sănătoasă, odihnă suficientă nu sunt întotdeauna suficient. Putem apela la suplimente nutritive pentru a rezultate mai bune. Azi, vom discuta despre două dintre ele care par a fi de real ajutor.

Carnitina

Carnitina este un supliment nutritiv folosit de sportivi de performanță, antrenori, pasionați de sporturi. Acest supliment nutritiv se recomandă persoanelor care își doresc să slăbească și au nevoie de mai multă energie la sală. Cum funționează în corp? Suplimentele pe bază de carnitină transformă celulele de grăsime în energie. Administrând doza zilnică recomandată putem avea rezultate bune. Dacă dorești să slăbești, consumă suplimentul înainte de antrenament. Acest supliment are rezultate bune în combinație cu un stil de viață sănătos și antrenamente regulate la sală.

suplimente nutritive

Creatina

Creatina este unul dintre cele mai populare suplimente nutritive. Este folosit de sportivii care doresc să-și dezvolte masa musculară prin antrenamente cu greutăți. Doresc performanțe maxime, chiar să-și depășească limitele de forță. Creatina este un compus natural produs în corpurile noastre. Ea poate fi absorbită și din alimente. Creatina ajută la formarea ATP (adenozin trifosfat). Ea furnizează energia care susține producerea contracțiilor musculare. Suplimentarea cu creatină crește nivelul de efort al mușchilor. Suplimentele de creatină pot fi administrate înainte sau după antrenament, chiar și împreună cu alte suplimente.

suplimente nutritive

Suplimente nutritive + stil de viață sănătos + antrenamente la sală

Nu vă așteptați la minuni din partea suplimentelor nutritive fără sală. E important ca cele trei să fie combinate. Fiecare își va face treaba pe partea lui. Suplimentele nutritive pot face minuni dacă sunt administrate corect. Ele ne pot ajuta să avem un corp frumos, dar e nevoie de multe antrenamente la sală. Rezultatele nu vor întârzia să apară dacă vă țineți de programul stabilit.

Voi folosiți suplimente nutritive pentru antrenamentele de la sală? Ați avut rezultate cu ajutorul unor suplimente nutritive? Sunt curioasă să aflu despre experiențele voastre!

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

20 Comments

  1. Ma stii ca nu ma duc la sala. Cu toate astea, de carnitina am auzit. De fapt, cred ca am si luat, ca imi aduc aminte ca era printre ingredientele unui produs de slabit pe care l-am incercat acum ceva timp.

  2. Am fost la sală câteva luni, dar niciodată nu m-am ținut de ea și îmi pare rău. Mi-ar fi plăcut, însă mereu am considerat că timpul ăla îl pot folosi pentru învățat. Este și greu, în timpul facultății fiind până și sâmbăta la facultate. Mi-ar plăcea să mă apuc din nou din august.
    Mulțumim de recomandări.

  3. Nu am fost la sala niciodata si implicit nici suplimente de acest gen nu am luat. Dar sotul, acum ceva ani mergea regulat la sala si stiu ca lua suplimente dar sa-ti spun exact de care, nu stiu.

  4. Chiar am la momentul actual in uz un supliment alimentar cu L-Carnitina, special conceput pentru a mentine silueta.

  5. Pingback: 5 sfaturi pentru a merge cu plăcere la sală - DeWeekend.Ro

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
cosmetice online
De ce aleg să cumpăr cosmetice online?

De ce optez să achiziționez cosmetice online? Îmi place să încerc produse cosmetice noi. Piața este atât de variată, tentația...

Close