5 sfaturi pentru a merge cu plăcere la sală

12

5 sfaturi pentru a merge cu plăcere la sală

Există și a merge cu plăcere la sală? Da! Cunosc mulți oameni care merg cu drag la antrenamente. I-am invidiat mereu pentru plăcerea cu care povestesc despre exerciții. Pasiunea pentru antrenamente zilnice vine din practicarea lor zilnică și rezultate pe măsură.

A face mișcare îți dă o stare de bine. Te ajută să te încarci cu energie pozitivă. Cunoști oameni cu experiență care te pot ajuta să faci cât mai corect exercițiile. Perseveranța și antrenamentele regulate vin cu rezultate minunate. Rezultate pentru corp, dar și pentru minte!

5 sfaturi pentru a merge cu plăcere la sală

Dar cum faci când ești la început de drum? Cum să te mobilizezi să te duci având în vedere că rezultate se văd în timp? Iată câteva sfaturi, care sper să vă fie de folos!

1. Apelează la un antrenor personal

Începe să devină și la noi, tot mai clar, importanța antrenorului principal. Este o persoană calificată, pasionată, care te poate sfătui. Îți va recomanda ce fel de exerciții să faci. Te va stimula să faci mai mult atunci când simți că nu mai poți. Îți va da pauze la momentul potrivit și te va lăuda.

Plătind un antrenor personal, te va mobiliza să mergi la sală. Îți va rușine să găsești scuze puerile pentru a lipsi. Știind că ai un antrenor care te susține și mobilizează, vei merge cu mai mare drag.

a merge la sală cu plăcere

2. Fă sport cu un prieten

În primul rând, vă veți mobiliza reciproc. Dacă unul încearcă să ”chiulească”, va fi tras de celălalt. Doar pentru asta sunt prietenii, nu?

În al doilea rând, e mai amuzant să mergi la sală cu cineva. Chiar să vă ajutați la diverse exerciții. Iar la final, să vă lăudați reciproc pentru bunul antrenament.

3. Alimentația și suplimentele alimentare

E foarte important să avem un stil de viață sănătos. O dietă bogată în vitamine și proteine, legume și fructe, ajută mult. Vei uita de carbohidrați și zahăr, după exercițiile grele de la sală.

Nu uita de suplimentele alimentare. Ele există pentru a te ajuta, mai ales la început pot fi de mare ajutor. Dextroza te ajută să-ți refaci stocul de energie, chiar după antrenament. Și stimulează absorția mai bună a creatinei. Un alt supliment alimentar eficient este carnitina. Acesta este recomandat celor care doresc să slăbească prin exerciții fizice. Are un rol important în producția de energie din corp. Există pe piață sub formă lichidă, praf, capsule.

4. Hidratarea

Dacă nu ești obișnuit să bei apă, mersul la sală te va ajuta. Vei simți nevoia să te hidratezi. Astfel vei ajuta corpul să reziste mai mult. Micile pauze dintre exerciții, le voi folosi pentru a te hidrata. Folosind ape cu diverse fructe, te va si revigora.

5. Mergi la sală, odihnit

Avem tendința de a merge la sală, direct de la job. Greșit! Suntem obosiți după orele de birou. Probabil și iritați, și fără prea mult chef. Vom face exercițiile doar pentru că trebuie. Însă fără prea multă pasiune. Ceea ce nu e bine!

Du-te acasă, fă un duș, îmbracă-te comod. Îndreaptă-te spre sala de antrenamente, ascultând muzică. Bea două-trei guri de apă aromată. Cheful pentru exerciții și mișcare va veni, cu siguranță!

Folosind diverse trucuri, vei descoperi că a merge cu plăcere la sală este posibil. Fiind vesel și plin de energie, îi vei stimula și pe cei din jurul tău, să facă mai multă mișcare!

Tu câtă mișcare faci pe săptămână? Aceste sfaturi te pot face să înțelegi că a merge la sală cu plăcere, chiar se poate? Tu la ce trucuri recurgi pentru a te stimula să mergi la sală?

Foto

About Author

Mereu optimistă şi cu zâmbetul pe buze! Pasionată de lectură, cultură, sănătate, excursii! Ador să gătesc şi să inventez fel de fel de reţete, prefer să citesc o carte decât să mă uit la televizor, prefer să mă plimb pe jos decât cu maşina, prefer să zâmbesc decât să fiu tristă ! Citatul care mă face să zâmbesc în fiecare dimineaţă “Life is full of beauty. Notice it. Notice the bumble bee, the small child, and the smiling face. Smell the rain, and feel the wind. Live your life to the fullest potential, and fight for your dreams.” Ashley Smith

12 Comments

  1. Cristina Dragomir on

    cred ca varianta mersului la sala cu o prietena ar fi cea mai buna pentru mine. Asta m-ar ambitiona sa merg mai des acolo, dar sa si fac treaba buna. Asta sunt eu si totul este o competitie pentru mine.

  2. Nu fac prea multa miscare, asa ca cateva ore pe saptamana de sala mi-ar prinde foarte bine. De ce nu merg? N-am cu cine si vad ca si tu ai luat in calcul mersul la sala in mai multe prietene.

  3. N-am mai mers la sala de foarte mult timp. Imi doresc sa merg si sa apelez la ajutorul unui antrenor personal pentru ca sunt convinsa ca asta ar fi una dintre cele mai bune alegeri. Vad ca altfel nu reusesc sa slabesc

  4. Ce bune sunt sfaturile tale!
    Numai să le și urmăm 🙂
    Cred că cel mai bine funcționează cel cu prietenul. În cazul meu a funcționat, cu faminia ce-i drept.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read previous post:
Câinele care a salvat lumea
Câinele care a salvat lumea de Ross Welford recomandare lectură

Câinele care a salvat lumea de Ross Welford Câinele care a salvat lumea de Ross Welford este o minunată poveste....

Close