Sugestii pentru amenajarea unui birou ideal

Amenajarea unui birou – o provocare

Amenajarea unui birou poate părea o distracție. Ne imaginăm cum ne dorim să arate. Stabilim locul și achiziționăm cele necesare. Urmează să amenajăm spațiul și ne dăm seama că nu e chiar ce ne-am dorit. Iată de ce e important să analizăm bine înainte. Este locul unde vom petrece mult timp și trebuie să ne simțim confortabil. Cu cât biroul este mai atrăgător, cu atât vom fi mai inspirați să lucrăm.

Nu alege obiectele necesare într-un birou, uitându-te la alții. Ci alege ceea ce tu ai nevoie pentru a putea lucra. Te sfătuiesc să optezi pentru calitate. Biroul este locul unde petreci multe ore și nu trebuie să ai niciun disconfort.

Sugestii pentru amenajarea unui birou ideal

Lucrez de mult timp de acasă și a venit momentul să-mi amenajez un birou. Obișnuiam să lucrez din pat sau în living pe canapea. Este extrem de nesănătos pentru coloană. După mult timp, orice loc este inconfortabil și dispare și inspirația. Așa că adun informații pentru a-mi amenaja biroul ideal!

 • alege o încăpere luminoasă

Consider că este cel mai important aspect. Lumina naturală ajută mult vederea, dar și psihicul. Alege o încăpere cu geamuri mari, dacă există geamuri de mansardă, e perfect. Evită perdelele, optează pentru jaluzele sau sistem roman. Când îți simți ochii obosiți, e bine să privești cât mai departe pentru secunde bune. Ajută multă sănătatea ochilor, te vei putea deconecta pentru câteva minute. Pauzele scurte sunt necesare, iar natura și lumina naturală, soarele, ploaia, ajută mai mult decât poți crede.

amenajarea unui birou

 • mic mobilier suficient

Biroul trebuie să aibă o masă de birou și un scaun. Câteva rafturi sau un dulap cu multe sertare. Nu uita de micul mobilier care face munca mai ușoară. Ai optat să lucrezi de pe tableta Samsung pentru că ți se potrivește de minune? Cumpără și un suport pentru tabletă, îți va fi mult mai comod să lucrezi.

 • investește în electronice de calitate, inovative

Ai nevoie de un laptop nou? Investește în unul performant, poate va fi nevoie să-l folosești mai mult decât crezi. Sau poate vrei să-l folosești și pentru distracție. Un laptop gaming este o bună opțiune și îl poți considera o investiție pe termen lung. Cu siguranță, soțul sau cei mici vor atenta la el, deci chiar merită.

 • plante verzi și obiecte decorative

Nu e nevoie să aglomerăm prea mult biroul, dar câteva lucruri pentru suflet avem nevoie. O plantă verde într-un ghiveci colorat. Un buchet de flori într-o vază de sticlă. Obiecte de decor din vacanțe sau motivaționale, ajută mai mult decât crezi. Te vei simți mult mai confortabil într-un spațiu frumos aranjat. Și vei fi mult mai inspirat!

Cum arată pentru tine biroul ideal? Sunt curioasă ce sfaturi ai pentru amenajarea unui birou? Dacă ți-ai amenajat un birou acasă, sunt curioasă după ce reguli te-ai ghidat.

Foto

11 thoughts on “Sugestii pentru amenajarea unui birou ideal”

 1. lumina este foarte importanta la un birou. Mie nu imi place sa fie nici prea multa, dar nici insuficienta, mai ales ca vara prefer sa uit de aprins lumina artificiala.

  Reply
 2. Nici ca ma puteai nimeri mai bine cu acest articol. Fix in aceasta perioada caut idei si sfaturi pentru amenajarea unui birou de colt.
  principalul criteriu dupa care ma ghidez este sa contina multe sertare si spatii de depozitare.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.