Intoxicată de Roxana Erdei recomandare lectură

Intoxicată de Roxana Erdei – intoxicați cu dogmele societății

Intoxicată de Roxana Erdei este lectura care te amuză, dar te și pune pe gânduri. Citești și analizezi experiențele tale. Bune, rele, lecții de viață, cu toate mergi mai departe. Nu e ușor, mai ales atunci când trebuie să faci singură pasul, dar este esențial.

Am fost obligați să credem în dogmele societății. Ni s-a spus mereu cum trebuie să fim, ce să credem, cât să îndurăm. Mai ales ca femei, să fim supuse, să nu avem pretenții, gânduri. Greșit! E bine că unele îndrăznesc să vorbească despre experiențele de viață mai puțin plăcute. Lecții și semnale de alarmă pentru alte femei! Capul sus! Toate suntem minunate și merităm tot ce e mai bun!

Intoxicată – poveste de iubire, între haz și necaz

Roxana vorbește despre ea, despre relația ei și despre sentimenele ei. Da, e normal să iubim, dar și să fim iubite și respectate. Datorita unui bărbat e să prețuiască femeia de lângă el. Nimic nu îi dă dreptul să jignească, să umilească o femeie. Orice problemă, de orice natură, se poate discuta. Comunicarea este totul, chiar și atunci când e vorba de relațiile intime.

Bărbatul care se crede mai presus de orice și de oricine

Există unii bărbați care par extrem de sigur pe ei. Sunt bogați și frumoși, par ideali, însă întotdeauna ascund un defect. Cei isteți pot să și discute despre asta. Ceilalți se simt perfecți și nu vor accepta niciodată o critică, găsind mereu cum să arunce vina pe femeie.

Le place să controleze totul, chiar și ținuta partenerei. Critică orice pentru a te face să te simți slabă, neputincioasă, cumva să te lege de el. Bărbatul care te critică, și totuși, rămâne la tine. E semn de iubire, nu? Fals! Are nevoie să te umilească, așa își hrănește orgoliul.

Femeia independentă și isteață nu e pe placul bărbaților

Roxana ne dezvăluie toate aspectele relației ei cu Blake. Cel mai important e că își asumă unde a greșit. Iar la final, vine cu câteva sfaturi pe care e bine să le înregistrați în mintea voastră.

O femeie deșteaptă, puternică nu e pe placul tuturor bărbaților. Pentru că e suficient de isteață să se descurce singură, să fie independentă. Ce urmează? Poate pleca oricând dintr-o relație toxică sau la prima greșeală a lui. Atunci bărbații preferă o femeie care să fie ușor de modelat și dirijat, pentru a-l venera pe el. Femeia care să-i ierte orice greșeală, să ia de bună tot ce zice el. O femeie care gândește e o femeie puternică!

Cu toții greșim în viață, față de noi și în relațiile pe care le avem. Important e să ne dăm seama când greșim și să ne îndreptăm. Cel mai important e să nu repetăm greșelile. Iar dacă putem să fim un real ajutor pentru cei din jurul nostru. Citește Intoxicată și învață să te iubești și să te respecți, mai mult, tot mai mult, zi de zi! 

17 thoughts on “Intoxicată de Roxana Erdei recomandare lectură”

  1. Eu o urmaresc de ceva vreme si chiar zilele astea ii luasem la puricat contul de tik tok si imi place ca spune lucrurilor pe nume. Am auzit si de cartea ei doar ca n-am apucat s-o citesc. Imi doresc sa pun si eu mana pe ea

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.