SPRING ADVENTURE by Adventure Center

cabana

Este deja primăvară și ar fi minunat să reușim să ne deconectăm complet de cotidian și să petrecem puținul timp pe care îl avem, în natură. Probabil, o parte dintre voi, deja știți faptul că: petrecerea timpului în aer liber, natura și să fii înconjurat de persoane frumoase, te ajută să-ți reîncarci la maxim bateriile.
Pentru asta suntem noi: echipa Adventure Center și ne-am propus să venim în întâmpinarea ta cu noi propuneri, astfel timpul tău liber să devină o experiență unică.
Te invităm să te destinzi într-un weekend de aventură, iar pentru asta ne-am gândit să începem cu un Treasure Hunt, iar a doua zi să cunoști o mică parte din subteranele Apusenilor, mai exact Peștera Humpleu!
Perioada: 14 – 16 martie 2014
Locația: Munții Apuseni
Cazare: Cabana Valeria – Smida
VINERI
Plecare din parcare de la Billa (Calea Mănăștur) la 18:00, spre Apuseni, localitatea Doda Pilii.  Odată ajunși aici, ne vom caza la Cabana Valeria, localitatea Smida.
Prezentarea programului de weekend și socializare.
Servirea cinei.
SÂMBĂTĂ
Servirea micului dejun și pregătirea bagajelor.  Împărțirea echipamentului tehnic, probarea acestuia de către fiecare participant și un mic instructaj (pentru recunoaștere).
Pornim la 10:00 spre Peștera Humpleu, care este renumită în Europa pentru mărimea sălilor, iar în România este clasificată pe locul doi, ca și lungime; descoperită în anul 1984, cu o lungime de peste 30 km. Cavitatea este dispusă pe trei nivele: un nivel inferior – activ, superior – fosil și un nivel intermediar.
Turiștii  însoțiți de ghizii Adventure Center, vor parcurge nivelul superior – fosil (uscat), reprezentând o tură ce presupune condiție fizică minimă și descoperirea unor locuri impresionante, de poveste, cu săli mari (Sala activului) și bogat concreționate (Sala WONDERLAND). Tot aici, participanții vor servi prânzul, un piknic scurt, o altă experiență cu totul nouă pentru aceștia.
Pentru a vă delecta privirea, mai multe poze găsiți aici !
Durata: 5 – 8 ore în funcție de dispoziția și condiția fizică a participanților.
Tarif: 200 lei/ persoană/activitate.
DUMINICĂ
Trezire și mic dejun
Explicarea regulilor de participare la Treasure Hunt și împărțirea materialelor necesare fiecărui participant.
Plecare spre zona unde se va desfășura activitatea propriu-zisă. Programul este antrenant presupune muncă în echipă, descoperirea de locuri noi și peisaje impresionante.
Detalii Treasure Hunt:
Echipa/Echipele trebuie să parcurgă un traseu de drumeție pe parcursul căruia vor avea de îndeplinit diferite probe, cum ar fi: traseul indianului, pânza de păianjen, tir cu arcul. Acestea vor fi descoperite de către participanți cu ajutorul unor indicii, cum ar fi: harta/ busola/ GPS/ bilețele/ indicii.
Durata: aproximativ 4 – 6 ore.
Întoarcere la baza de cazare.
Cina
Program de socializare și jocuri
Tarif: 200 lei/ persoană/ activitate.
Tarif/ weekend/ activități: 350 lei/ pers
Tariful include:  ghizi specializati; echipament tehnic pentru speologie și treasure hunt; avizele necesare pentru accesul în peșteri; cafea & ceaiuri, pe perioada turei de speologie.
Tariful nu include: cazare: 800 lei/ capacitatea integrală/ weekend (12 locuri), masa: 40 lei/ persoană/ zi,  transport: 30 lei/ persoană ! Dar… TU trebuie să dispui de echipamentul tău personal, mai exact: – pentru speologie: pantaloni confortabili, bluză de corp, bocanci, 2 polare.
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ÎNTR-O AVENTURĂ ADEVĂRATĂ!
Plata se va face în contul:
SC INFOTABERE SRL
CUI 25675985, J12/1287/2009
Str. Someșului 29G,
407280
FLOREȘTI, județul Cluj
RO22BTRL01301202N70479XX, Banca Transilvania Cluj-Napoca

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.