Importanța somnului de frumusețe!

beauty-sleep

În această perioadă, fugim după cadouri, fugim după cumpărături, ne dăm tot programul peste cap și uităm să ne îngrijim. În ajun de sărbători, ne vom întreba de ce cearcănele nu pot fi ascunse cu niciun fard? Cea mai bună soluție pentru cearcăne, este somnul.

De ce e important somnul de frumusețe? De ce avem nevoie de somn? Puțini dintre noi cunoaștem și apreciem adevărata putere a somnului asupra corpului, sănătății. În urma studiilor nenumărate, cercetătorii au ajuns la concluzia că după somn oamenii sunt mai odihniți, mai relaxați, mai sănătoși.

1. Pielea se vindecă mai repede în timpul somnului. Pielea noastră folosește orele de somn pentru a vindeca daunele suferite peste zi. În timpul somnului, pielea, are ocazia de a se regenera, de a se împrospăta. De aceea, dimineața când vă treziți, arătați mai ”fresh”.

2. Pauze scurte – mai mult somn, o piele mai curată. Lipsa de somn poate duce la stres, care provoacă coșuri, puncte negre.

3. Ochi luminoși – vreo ochi frumoși și luminoși? Nu lăsa cearcănele să le umbrească strălucirea. Cearcănle devin tot mai întunecate dacă te privezi de somn prea mult timp. Folosiți cu încredere creme speciale pentru acea zonă delicată.

4. Un ten mai luminos – după o noapte albă, tenul pare mai palid, mai obosit. În timpul somnului, pielea este împrospătată cu ajutorul sângelui proaspăt, sănătos. Dacă te trezești cu pielea pătată, aplică fond de ten, iar mai apoi pudră translucidă.

5. Spune Adio umflăturilor – dacă te-ai trezit cu ochii umflați, acest lucru se datorează faptului că fluidele se adună în jurul ochilor când stai cu capul la orizontală, pe loc drept, neted. Sfat: dormi cu capul pe pernă pentru a avea capul deasupra liniei inimii. Pungile de sub ochi insistă să apară în fiecare dimineață?  Aplică dischete demanchiante udate cu apă rece in jurul ochilor pentru 1-2 minute.

Vrei să areți bine, să ai o minte relaxată și să radiezi de sănătate? Spune adio nopților albe și bine ai venit unui nou eu mai sănătos!

1 thought on “Importanța somnului de frumusețe!”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.