Sfaturi pentru un ten frumos

Frumusețea este relativă, însă când vine vorba de ten frumos, mă gândesc la un ten sănătos și îngrijit. Adolescentele nu pun mare preț pe îngrijire, o noapte nedormită sau un ten nedemachiat, nu lasă urme. Pe moment, aș adăuga eu, însă cu timpul, tenul ne va arăta cât a suferit din această cauză.

Am fost dintotdeauna preocupată de îngrijirea tenului. Pe cât posibil, am respectat o rutină foarte strictă de îngrijire. Tratamentele faciale nu au lipsit, ocazial și masaj facial de lifting. Iar la momentul potrivit, când aspectul tenului nu mă va mai mulțumi, voi apela și la proceduri faciale chirurgicale, cum ar fi un lifting facial. Sunt de acord să îmbătrânesc frumos, dar toate la timpul lor.

Cum îți poți păstra tenul frumos și sănătos?

Nu ne putem aștepta ca tenul să rămână veșnic tânăr. E nevoie să îl îngrijim cât mai bine posibil și să acceptăm că timpul trece.

**o rutină complexă de îngrijire a tenului

Oferă-i atenție tenului și el nu te va dezamăgi. Este foarte important să avem o rutină complexă de îngrijire a tenului. În primă fază, trebuie să știm ce fel de ten avem, care îi sunt problemele și nevoile. Piața ne oferă o mulțime de produse cosmetice de îngrijire și ne tentează să le încercăm pe toate. Însă eu consider că e important să găsești produsele potrivite și să le schimbi doar la nevoie.

**tratamente faciale lunare

Oricât de bine ți-ai îngriji tenul acasă, la un salon de cosmetică, vei beneficia de tratamente faciale. Cosmeticiana poate să îngrijească tenul mult mai bine, îl curăță cât e nevoie, și poate identifica anumite probleme din timp. Procedurile pe care le face o cosmeticiană în salon sunt extrem de benefice pentru ten, iar tu nu le poți face acasă.

**proceduri speciale pentru un ten frumos

Trebuie să fim conștiente că tenul va îmbătrâni, însă nu trebuie să-l lăsăm să o facă înainte de vreme. Există o mulțime de proceduri chirugicale la care putem apela pentru a ne păstra tenul frumos, tânăr, sănătos. Aminteam de procedura de lifting facial la care voi apela la momentul potrivit. Aceasta are rolul de a corecta semnele îmbătrânirii, prin întinderea mușchilor faciali și înlăturarea pielii în exces. Însă cred că voi avea nevoie și de un tratament botox riduri pentru că unele riduri încep să fie vizibile și mă deranjează. Procedura se realizează rapid, cu efect imediat și de durată.

**hidratarea, alimentația, odihna

Hidratarea este esențială pentru aspectul frumos al pielii noastre, mai ales pentru ten. Odihna este extrem de importantă, nu vă pierdeți nopțile, semnele de oboseală se vor vedea pe ten mai repede decât credeți. Cu cât alimentația va fi mai curată, mai sănătoasă, tenul va arăta bine și se va menține sănătos și frumos.

**iubesc soarele, dar nu e pentru tenul meu

Crema cu SPF cât mai mare nu trebuie să vă lipsească, iarnă sau vară. Este ideal ca vara să reaplicați cât mai des posibil crema cu SPF pe față. Mă bucur că acum există spray-uri cu SPF care se poate pulveriza peste machiaj. Eu port ochelari de soare și pălărie de soare, am spray-ul cu SPF 50 mereu în geantă. Îmi plăcea mult să fiu bronzată, dar am conștientizat cât de nociv este soarele pentru sănătatea și tinerețea tenului meu.

Tu câtă grijă ai de tenul tău, îți respecți rutina pentru a avea un ten sănătos? Ai apelat la proceduri chirurgicale pentru ca tenul tău să arate mai bine?

1 thought on “Sfaturi pentru un ten frumos”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.