Ședință foto de cuplu cu Ding Ding Photography

Ședință foto de cuplu cu Ding Ding Photography

Sunt o mare iubitoare de poze. Îmi place să fac poze, dar și să pozez. Însă în weekend, a fost momentul pentru o ședință foto de cuplu. Chiar îi spuneam soțului că avem poze împreună de la nuntă și nunțile prietenilor. Dar îmi doream poze împreună fără nicio ocazie. Doar noi doi!

În urmă cu câteva luni, câștigasem o ședință foto. Timpul nu ne-a permis în vară să ne ocupă de poze. Dar toate la momentul potrivit. Echipa Ding Ding Photography mi-a reamintit, mulțumesc fetele, de premiu. Nu am mai stat pe gânduri și am programat pentru următorul weekend. Cum a fost? Distracție maximă!

ședință foto de cuplu

De ce ședință foto de cuplu cu Ding Ding Photography?

Echipa Ding Ding Photography înseamnă două fete vesele, Rucsandra și Sophie. Ne-am potrivit de la prima vedere. E drept, eu destul de rar rezonez cu oamenii din prima. Stabilisem o locație inițial, apoi am mers în altele. Și a fost minunat.

Idei, sugestii

Ședința foto a fost la o cafea. Ne oprisem să bem o cafea și acolo ne-au venit toate ideile. Iubitoare de cafea, trebuia să fac poze cu cafeaua. Ideile au tot venit. Un zâmbet, o gură de cafea și un sărut furat. Toate au fost surprinse în minunatele fotografii.

Mi-au plăcut sugestiile fetelor. Fire ascultătoare, m-am supus. Apoi am dat frâu liber imaginației. Chiar dacă a fost frig, am uitat complet și ne-am făcut treaba. Nu mi-am dorit nimic regizat în exces, ci noi în mod natural.

ședință foto de cuplu

ședință foto de cuplu

Bărbații și ședințele foto

Știm că bărbații nu sunt fani poze. Nu știu să pozeze, nu au răbdare. Însă e important să le dăm valoare în poze. Și să fie într-o ambianță plăcută, și atunci totul se schimbă.

Soțul meu este un om deosebit și ar face orice pentru mine. Dar știu că s-a simțit bine la ședința foto și ar repeta-o. Amintirile noastre trebuie surprinse în fotografii profesionale. Da, avem telefoane performante, dar oare e la fel? Mă bucur că am dat curs invitației fetelor. Îmi place la nebunie ce a ieșit.

ședință foto de cuplu

ședință foto de cuplu

ședință foto de cuplu

Poze profesionale – amintiri prețioase

De multe ori mă întreabă prietenii: Ce cadou pot să ofere unor oameni care au de toate? O ședință foto mi se pare o idee tot mai bună. Ne plac fotografiile profesionale. Ramele foto sunt înșirate prin casă. De ce să nu ne alocăm timp pentru o ședință de cuplu?

Avem poze de la nuntă și din vacanțe. Oare nu merităm niște poze fără nicio ocazie? De ce să fie totul doar cu un motiv? Niște poze de cuplu, în anotimpul preferat, în orașul nostru, sună bine, nu?

Inițial și noi ne programasem pentru pădure. Cu o zi înainte, a nins. Și era și tare frig. Pica din start ședința foto în natură. Și atunci am zis, ok, vreau poze în orașul nostru. Pe străduțele pe care ne plimbăm în weekend. Nimic regizat, nimic grandios.

Orașul are farmecul lui. Propun să-l redescoperim prin ședințe foto. Ține de noi să-l punem în valoare. Mi-am dorit o ședință foto cu soțul meu, într-o zi obișnuită, în orașul nostru. Și a ieșit totul perfect!

ședință foto de cuplu

Spune DA pentru altfel de poze

Îmi plac decorurile din diverse studiouri, dar haide să facem altceva. Folosește ca și cadru de poze, orașul tău. Străduțele sunt fascinante în toate orașele. Fațadele vechi de clădiri pot fi minunat integrate în poze. Fă totul cât mai natural și personal!

Vrei poze de sărbători, dar nu vrei neapărat studio foto? Ia câteva fire de beteală colorată, niște globuri mari și instalație luminoasă cu baterii. Nu uita o cordeluță cu urechi de reni și o căciulă cu tematică de Crăciun! Fii inventiv! Fă altceva decât ce face restul.

Abia aștept să ningă să pun în aplicare aceste idei. Fetele Ding Ding Photography știu sigur că vor spune un mare DA. Alege să faci lucrurile altfel. Cel mai bine e să faci totul în felul tău. Pozele trebuie să te reprezinte pe tine. Fotograful vine cu sugestii. Însă trebuie să-ți pui și tu amprenta!

Fetele sunt minunate, pline de idei și dispuse la orice sugestii. Se adaptează ușor la cerințele clientului, dar vin cu recomandări cum e cel mai bine. Vă mulțumesc din suflet și tare mă bucur că ne-am cunoscut! Le recomand cu mare drag pentru poze reușite, aparte!

P.S. Vrei niște poze realizate la mare artă? Uite aici cât de ingenioase sunt fetele mele!

ședință foto de cuplu

ședință foto de cuplu

ședință foto de cuplu

19 thoughts on “Ședință foto de cuplu cu Ding Ding Photography”

  1. chiar am admirat pozele cand le-am vazut pe pagina ta de Facebook si ma gandeam cine vi le-a facut. Nu doar pozele sunt faine. VOi sunteti o pereche frumoasa. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti la fel si peste 50 de ani!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.